The Tender Bar (2021) Trailer Filma

Amazon je objavio prvi službeni trailer za “The Tender Bar”, novi film koji je režirao George Clooney, a u kojem glume Ben Affleck i Tye Sheridan.

- Advertisement -

Zasnovan na najprodavanijim memoarima dobitnika Pulitzerove nagrade J.R. Moehringera, film iz 1980-ih priča o punoljetnosti mladog dječaka bez oca po imenu “J.R.” koji odrasta pod tutorstvom svog ulično pametnog ujaka barmena (Affleck).

Dok sanja o tome da postane profesionalni pisac, J.R. (Sheridan) je prihvaćen na jedno od najprestižnijih sveučilišta u Americi. Na Yaleu se J.R. uskoro zaljubljuje u ženu svojih snova – mladu, bistru studenticu različitog kulturnog porijekla i društvenog sloja.

William Monahan, Oscarom nagrađeni scenarist filma “The Departed”, napisao je prilagođeni scenarij za film u kojem glume i Daniel Ranieri, Christopher Lloyd, Lily Rabe, Briana Middleton i Max Martini.

Ovo je prvi Clooneyjev režirani film od kada je na čelu prošlogodišnjeg znanstveno-fantastičnog trilera na Netflixu “The Midnight Sky”.

The Tender Bar Film u kinima od Decembra 2021 !

Radnja Filma Ukratko:

THE TENDER BAR priča priču o JR -u (Tye Sheridan), dječaku bez oca koji odrasta u sjaju bara u kojem je barmen, njegov ujak Charlie (Ben Affleck), najoštriji i najšareniji u asortimanu neobičnog i demonstrativnog oca figure. Dok se dječakova odlučna majka (Lily Rabe) bori da svom sinu pruži mogućnosti koje su joj uskraćene – i napusti trošni dom svog nečuvenog oca koji mu pruža podršku (Christopher Lloyd) – JR počinje zaigrano, ako ne i uvijek graciozno, nastaviti njegove romantične i profesionalne snove – jednom nogom ustrajno smještenom u baru ujaka Charlieja. TENDER BAR temeljen je na istoimenim bestselerima memoara J.R. Moehringera.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Ben Affleck, Tye Sheridan, Christopher Lloyd, Lily Rabe, Briana Middleton, Daniel Ranieri, Max Martini, Sondra James, Max Casella, Rhenzy Feliz
Redatelj: George Clooney
Scenarist: J.R. Moehringer, William Monahan
Žanr Filma: Drama, Filmovi 2021
Trajanje filma: 1h 44min | Godina: 2021
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

The Tender Bar Trailer Filma:

- Advertisement -

Povezani Članci

Najnoviji članci

Pročitajte jos...