Tuesday, May 11, 2021

The Toll (2020) Trailer Filma

Lionsgate je objavio službeni trailer za indie nadnaravni horor film The Toll, koji je krenuo ravno u VOD u ožujku ove godine. Prvotno se ovo trebalo premijerno prikazati na prošlogodišnjem SXSW Film Festivalu prije nego što je otkazan, a sada će se prikazati na Filmskom festivalu u Glasgowu ove godine prije nego što započne.

Ovo je jedan od najnovijih filmova “horor trilera”, ali ne na uobičajeni način. Društveno neugodan vozač i umoran putnik pokušavaju stići do odredišta dok ih progoni nadnaravna prijetnja. Na kraju ovog trailera očito je da završe negdje drugdje. U glavnoj ulozi su Jordan Hayes, Max Topplin, James McGowan i Rosemary Dunsmore. Ovo izgleda pomalo čudno i nekvalitetno, ali cijelo vrijeme izbacuju manje horor filmove i ovo je samo još jedan.

The Toll Film u kinima od Marta, 2021 !

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Radnja Filma Ukratko:

Natprirodni teror i neizvjesnost trnjenja ističu ovo potresno putovanje u strah. Kad Cami naredi taksi da je odveze do kuće njezina oca, nada se tihoj i neprimjetnoj vožnji. No, pogrešno skretanje Spencera, njezina brbljavog vozača, rezultira zaustavljanjem automobila na mračnoj i udaljenoj cesti. Nakon nekoliko prijetećih i neobjašnjivih pojava, Cami i Spencer shvaćaju da ih promatra nevidljiva prisutnost – ona koja ih doživljava kao prijestupnike i spremna je naplatiti smrtonosnu cestarinu. Naplata cestarine i scenari je i režiran od strane filmaša Michaela Nadera, koji je debitirao u dugometražnom igranom filmu nakon brojnih kratkih filmova prethodno. Producirali Jordan Hayes i Max Topplin. Ovo će biti premijerno prikazano na Filmskom festivalu u Glasgowu ove godine.

Detalji filma:

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Glavne uloge Glumci: Jordan Hayes, Max Topplin, James McGowan, Rosemary Dunsmore, Jess Brown, Sarah Camacho, Thomas L. Colford, Daniel Harroch, Pamela MacDonald, Katelyn McCulloch, Sharon McFarlane, Jana Peck, Nicole Power, Shaina Silver-Baird, Sean Sullivan
Redatelj: Michael Nader
Scenarist: Michael Nader
Žanr Filma: Triler
Trajanje filma: 78 min
Zemlja: Canada
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

The Protege (2021) Trailer Filma

Akcijska zvijezda Maggie Q (Nikita) vješta je atentatorica u novom službenom traileru za nadolazeći...

The Green Knight (2021) Trailer Filma

Pogledajte službenu cjelovečernju najavu za nadolazeći srednjovjekovni fantastični film "The Green Knight", koji se...

Fatherhood (2021) Trailer Filma

Komičar Kevin Hart bavi se svakodnevnim borbama oko roditeljstva malog djeteta u prvom službenom...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU