Thursday, March 4, 2021

The Toll (2020) Trailer Filma

Lionsgate je objavio službeni trailer za indie nadnaravni horor film The Toll, koji je krenuo ravno u VOD u ožujku ove godine. Prvotno se ovo trebalo premijerno prikazati na prošlogodišnjem SXSW Film Festivalu prije nego što je otkazan, a sada će se prikazati na Filmskom festivalu u Glasgowu ove godine prije nego što započne.

Ovo je jedan od najnovijih filmova “horor trilera”, ali ne na uobičajeni način. Društveno neugodan vozač i umoran putnik pokušavaju stići do odredišta dok ih progoni nadnaravna prijetnja. Na kraju ovog trailera očito je da završe negdje drugdje. U glavnoj ulozi su Jordan Hayes, Max Topplin, James McGowan i Rosemary Dunsmore. Ovo izgleda pomalo čudno i nekvalitetno, ali cijelo vrijeme izbacuju manje horor filmove i ovo je samo još jedan.

The Toll Film u kinima od Marta, 2021 !

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Radnja Filma Ukratko:

Natprirodni teror i neizvjesnost trnjenja ističu ovo potresno putovanje u strah. Kad Cami naredi taksi da je odveze do kuće njezina oca, nada se tihoj i neprimjetnoj vožnji. No, pogrešno skretanje Spencera, njezina brbljavog vozača, rezultira zaustavljanjem automobila na mračnoj i udaljenoj cesti. Nakon nekoliko prijetećih i neobjašnjivih pojava, Cami i Spencer shvaćaju da ih promatra nevidljiva prisutnost – ona koja ih doživljava kao prijestupnike i spremna je naplatiti smrtonosnu cestarinu. Naplata cestarine i scenari je i režiran od strane filmaša Michaela Nadera, koji je debitirao u dugometražnom igranom filmu nakon brojnih kratkih filmova prethodno. Producirali Jordan Hayes i Max Topplin. Ovo će biti premijerno prikazano na Filmskom festivalu u Glasgowu ove godine.

Detalji filma:

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Glavne uloge Glumci: Jordan Hayes, Max Topplin, James McGowan, Rosemary Dunsmore, Jess Brown, Sarah Camacho, Thomas L. Colford, Daniel Harroch, Pamela MacDonald, Katelyn McCulloch, Sharon McFarlane, Jana Peck, Nicole Power, Shaina Silver-Baird, Sean Sullivan
Redatelj: Michael Nader
Scenarist: Michael Nader
Žanr Filma: Triler
Trajanje filma: 78 min
Zemlja: Canada
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

Tom Clancy’s Without Remorse (2021) Trailer Filma

Michael B. Jordan kreće u opaki lov na osvetu u prvoj službenoj najavi za...

Thunder Force (2021) Trailer Filma

Melissa McCarthy i Octavia Spencer igraju dvoje novoformiranih superheroja u prvoj službenoj najavi za...

Voyagers (2021) Trailer Filma

Pogledajte službeni teaser za "Voyagers", koji nudi prvi pogled na novi znanstveno-fantastični svemirski triler...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU