Thursday, June 13, 2024

The Toll (2020) Trailer Filma

Share

- Advertisement -

Lionsgate je objavio službeni trailer za indie nadnaravni horor film The Toll, koji je krenuo ravno u VOD u ožujku ove godine. Prvotno se ovo trebalo premijerno prikazati na prošlogodišnjem SXSW Film Festivalu prije nego što je otkazan, a sada će se prikazati na Filmskom festivalu u Glasgowu ove godine prije nego što započne.

Ovo je jedan od najnovijih filmova “horor trilera”, ali ne na uobičajeni način. Društveno neugodan vozač i umoran putnik pokušavaju stići do odredišta dok ih progoni nadnaravna prijetnja. Na kraju ovog trailera očito je da završe negdje drugdje. U glavnoj ulozi su Jordan Hayes, Max Topplin, James McGowan i Rosemary Dunsmore. Ovo izgleda pomalo čudno i nekvalitetno, ali cijelo vrijeme izbacuju manje horor filmove i ovo je samo još jedan.

The Toll Film u kinima od Marta, 2021 !

Radnja Filma Ukratko:

Natprirodni teror i neizvjesnost trnjenja ističu ovo potresno putovanje u strah. Kad Cami naredi taksi da je odveze do kuće njezina oca, nada se tihoj i neprimjetnoj vožnji. No, pogrešno skretanje Spencera, njezina brbljavog vozača, rezultira zaustavljanjem automobila na mračnoj i udaljenoj cesti. Nakon nekoliko prijetećih i neobjašnjivih pojava, Cami i Spencer shvaćaju da ih promatra nevidljiva prisutnost – ona koja ih doživljava kao prijestupnike i spremna je naplatiti smrtonosnu cestarinu. Naplata cestarine i scenari je i režiran od strane filmaša Michaela Nadera, koji je debitirao u dugometražnom igranom filmu nakon brojnih kratkih filmova prethodno. Producirali Jordan Hayes i Max Topplin. Ovo će biti premijerno prikazano na Filmskom festivalu u Glasgowu ove godine.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Jordan Hayes, Max Topplin, James McGowan, Rosemary Dunsmore, Jess Brown, Sarah Camacho, Thomas L. Colford, Daniel Harroch, Pamela MacDonald, Katelyn McCulloch, Sharon McFarlane, Jana Peck, Nicole Power, Shaina Silver-Baird, Sean Sullivan
Redatelj: Michael Nader
Scenarist: Michael Nader
Žanr Filma: Triler
Trajanje filma: 78 min
Zemlja: Canada
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave