Friday, May 14, 2021

The Tomorrow War (2021) Trailer Filma

Zvijezda “Čuvara galaksije” Chris Pratt priprema se za futuristički rat protiv smrtonosnih vanzemaljaca u novom, nadolazećem znanstveno-fantastičnom akcijskom filmu “The Tomorrow War”, za koji je objavljen službeni teaser.

Premijera ovog ljeta na streaming platformi Amazon Prime Video, “The Tomorrow War” smještena je u svijet u kojem su putnici kroz vrijeme od 30 godina u budućnost prevoženi do današnjih dana u misiji regrutiranja vojnika za katastrofalni globalni rat to se još nije dogodilo. Sa sudbinom čovječanstva koja visi o koncu, putnici kroz vrijeme uvjeravaju skupinu civila da putuju u budućnost kako bi se borili u smrtonosnom obračunu protiv čudovišnih vanzemaljaca.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Chris Pratt glumi običnog srednjoškolskog profesora i obiteljskog čovjeka koji se volontira u borbi protiv vanzemaljaca. Pridružuje mu se glumačka postava u kojoj su Yvonne Strahovski, J.K. Simmons, Betty Gilpin, Sam Richardson, Edwin Hodge, Jasmine Mathews, Ryan Kiera Armstrong i Keith Powers.

The Tomorrow War Film u kinima od Jula 2021 !

Radnja Filma Ukratko:

U The Tomorrow War svijet je zaprepašten kad skupina putnika kroz vrijeme stigne od godine 2051 da dostavi hitnu poruku: Trideset godina u budućnosti čovječanstvo gubi globalni rat protiv smrtonosne strane vrste. Jedina nada za opstanak je da se vojnici i civili iz sadašnjosti prevezu u budućnost i pridruže se borbi. Među zaposlenima je srednjoškolski učitelj i obiteljski čovjek Dan Forester (Chris Pratt). Odlučan da spasi svijet za svoju mladu kćer, Dan se udružuje s briljantnim znanstvenikom (Yvonne Strahovski) i njegovim otuđenim ocem (J. K. Simmons) u očajničkoj potrazi za prekrajanjem sudbine planeta.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Chris Pratt, Yvonne Strahovski, J.K. Simmons, Betty Gilpin, Sam Richardson, Edwin Hodge, Jasmine Mathews, Ryan Kiera Armstrong, Keith Powers
Redatelj: Chris McKay
Scenarist: Zach Dean
Žanr Filma: Akcija, Avantura, Sci-Fi, Filmovi 2021
Trajanje filma: / | Godina: 2021
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma:

The Forever Purge (2021) Trailer Filma

Pogledajte prvu službenu najavu za novi dio u filmskoj franšizi "The Forever Purge" koja...

Blindspotting Season 1 (2021) Trailer Serije

Službeni trailer objavljen je za nadolazeću originalnu seriju STARZ temeljenu na filmu "Blindspotting" iz...

Queen Bees (2021) Trailer Filma

Oskarovka Ellen Burstyn glumi žestoko neovisnu seniorku koja se bori s novim životom kao...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU