Wednesday, June 19, 2024

The Tomorrow War (2021) Trailer Filma

Share

- Advertisement -

Zvijezda “Čuvara galaksije” Chris Pratt priprema se za futuristički rat protiv smrtonosnih vanzemaljaca u novom, nadolazećem znanstveno-fantastičnom akcijskom filmu “The Tomorrow War”, za koji je objavljen službeni teaser.

Premijera ovog ljeta na streaming platformi Amazon Prime Video, “The Tomorrow War” smještena je u svijet u kojem su putnici kroz vrijeme od 30 godina u budućnost prevoženi do današnjih dana u misiji regrutiranja vojnika za katastrofalni globalni rat to se još nije dogodilo. Sa sudbinom čovječanstva koja visi o koncu, putnici kroz vrijeme uvjeravaju skupinu civila da putuju u budućnost kako bi se borili u smrtonosnom obračunu protiv čudovišnih vanzemaljaca.

Chris Pratt glumi običnog srednjoškolskog profesora i obiteljskog čovjeka koji se volontira u borbi protiv vanzemaljaca. Pridružuje mu se glumačka postava u kojoj su Yvonne Strahovski, J.K. Simmons, Betty Gilpin, Sam Richardson, Edwin Hodge, Jasmine Mathews, Ryan Kiera Armstrong i Keith Powers.

The Tomorrow War Film u kinima od Jula 2021 !

Radnja Filma Ukratko:

U The Tomorrow War svijet je zaprepašten kad skupina putnika kroz vrijeme stigne od godine 2051 da dostavi hitnu poruku: Trideset godina u budućnosti čovječanstvo gubi globalni rat protiv smrtonosne strane vrste. Jedina nada za opstanak je da se vojnici i civili iz sadašnjosti prevezu u budućnost i pridruže se borbi. Među zaposlenima je srednjoškolski učitelj i obiteljski čovjek Dan Forester (Chris Pratt). Odlučan da spasi svijet za svoju mladu kćer, Dan se udružuje s briljantnim znanstvenikom (Yvonne Strahovski) i njegovim otuđenim ocem (J. K. Simmons) u očajničkoj potrazi za prekrajanjem sudbine planeta.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Chris Pratt, Yvonne Strahovski, J.K. Simmons, Betty Gilpin, Sam Richardson, Edwin Hodge, Jasmine Mathews, Ryan Kiera Armstrong, Keith Powers
Redatelj: Chris McKay
Scenarist: Zach Dean
Žanr Filma: Akcija, Avantura, Sci-Fi, Filmovi 2021
Trajanje filma: / | Godina: 2021
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

THE TOMORROW WAR | Final Trailer

Trailer Filma:

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave