Recenzije Filmova i Serija

Čitajte najbolje recenzije i gledajte nove trailere, novosti u vezi svijeta filma i serija.

― Advertisement ―

Knock at the Cabin Trailer sa Dave Bautista

To je najnoviji triler scenarista i redatelja M. Nighta Shyamalana, a pojavio se potpuno novi trailer baš na vrijeme da vas preplaši za ovu...
HomeTraileriThe Turning 2020 Trailer Filma

The Turning 2020 Trailer Filma

- Advertisement -

Objavljen je prvi službeni trailer za novi psihološki horor triler “The Turning”, što je labava adaptacija klasičnog gotičkog horor romana Henryja Jamesa iz 1898. “The Turn of the Screw”.

Dok se odvija 1990-ih, film Mackenzie Davis (zvijezda nadolazećeg “Terminatora: Mračna sudbina”) doživljava kao dadilju koja je upravo zaposlena kako bi se brinula o dvoje emocionalno uznemirene djece, a ovdje ih igraju “Stranger Things” zvijezda Finn Wolfhard i “The Florida Project” Brooklynn Prince.

- Advertisement -

Nakon preseljenja u sablasni dvorac Maine, dadilja ubrzo shvaća da mjesto progone mračni duhovi .

“The Turning” režirala je poznata glazbena video voditeljica Floria Sigismondi, koja je 2010. pomagala biopskom rock filmu “The Runaways”. Režirala je i epizode “Priča o sluškinji”, “Daredevil” i “American Gods”.

Scenarij su prilagodili Chad Hayes i Carey W. Hayes, koji su scenaristi horor blockbustera “The Conjuring” i “The Conjuring 2.”

The Turning Film u kinu od Januara, 2020 !

The Turning 2020 Radnja Ukratko:

Više od 100 godina prenosila se duboko proganjana priča kako bi zastrašila publiku. Sljedećeg siječnja DreamWorks Pictures ‘TURNING odvodi nas do misterioznog imanja u selu Maine, gdje je novoimenovana dadilja Kate (Mackenzie Davis) zadužena za skrb o dvoje uznemirenih siročadi, Flori i Milesu (Finn Wolfhard i Brooklynn Prince). No brzo otkriva da i djeca i kuća nose mračne tajne i stvari možda neće biti onakve kakve izgledaju.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Mackenzie Davis, Finn Wolfhard, Brooklynn Prince, Barbara Marten. Joely Richardson, Mark Huberman, Niall Greig Fulton, Denna Thomsen, Karen Egan
Redatelj: Floria Sigismondi
Scenarist: Carey W. Hayes, Chad Hayes
Žanr Filma: Drama, Horor
Trajanje filma: /
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

- Advertisement -