The Unbearable Weight of Massive Talent 2022 Trailer: Nicolas Cage u akcionoj komediji.

Nicolas Cage se bavi svojom najizazovnijom ulogom do sada – glumi fikcionaliziranu verziju sebe u ovoj novoj meta-komediji za koju je objavljen prvi službeni teaser trailer “The Unbearable Weight of Massive Talent.”

- Advertisement -

Također glume Pedro Pascal, Sharon Horgan, Ike Barinholtz s Neilom Patrickom Harrisom i Tiffany Haddish, a Nicolas Cage se vraća u žanr komedije, glumeći pojačanu verziju sebe kao ekscentrične, egocentrične filmske zvijezde. Dok se bori s rastućim financijskim problemima, Cage je prisiljen prihvatiti ponudu od milijun dolara da prisustvuje rođendanu svog najvećeg superfana koji se ispostavi da je opasni kriminalni milijarder, kojeg ovdje glumi Pascal.

Nadolazeću komediju režira i koscenarist potpisuje redatelj Tom Gormican, koji je prethodno snimio komediju o spojevima iz 2014. “That Awkward Moment” sa Zacom Efronom, Milesom Tellerom i Michaelom B. Jordanom.

“The Unbearable Weight of Massive Talent” Film u kinima od Aprila 2022 !

Radnja Filma Ukratko

Nicolas Cage glumi… Nick Cage u akcijskoj komediji “The Unbearable Weight of Massive Talent”. Kreativno neispunjena i suočena s financijskom propašću, izmišljena verzija Cagea mora prihvatiti ponudu od milijun dolara da prisustvuje rođendanu opasnog superfana (Pedro Pascal). Stvari poprimaju potpuno neočekivani obrat kada Cagea regrutira operativka CIA-e (Tiffany Haddish) i prisili ga da mora živjeti u skladu s vlastitom legendom, kanalizirajući svoje najikoničnije i najomiljenije likove na ekranu kako bi spasio sebe i svoje najmilije. S karijerom izgrađenom za ovaj trenutak, glavni nagrađivani glumac mora preuzeti ulogu života: Nicka Cagea.

The Unbearable Weight of Massive Talent Trailer Filma

Detalji filma

Glavne uloge Glumci

Nicolas Cage, Pedro Pascal, Sharon Horgan, Ike Barinholtz, Alessandra Mastronardi, Jacob Scipio, Lily Sheen, Neil Patrick Harris, Tiffany Haddish

Žanr Filma

Akcija, Komedija Filmovi 2021

Redatelj

Tom Gormican

Scenarist

Kevin Etten, Tom Gormican

Trajanje filma

/ | Godina: 2022

Zemlja:

USA

Oficijalni Sajt

IMDB

- Advertisement -

Povezani Članci

Najnoviji članci

Pročitajte jos...