Friday, April 16, 2021

The Underground Railroad Season 1 (2021) Trailer Serije

Od Barryja Jenkinsa, redatelja Oscarom nagrađenog filma “Moonlight”, dolazi nova Amazonova serija temeljena na Pulitzerovoj nagrađenoj Colsona Whiteheada “The Underground Railroad”.

Pogledajte prvu službenu najavu za Jenkinsovu streaming seriju koja je smještena u kvazi naizmjeničnu vremensku liniju i iznova zamišlja Podzemnu željeznicu kao stvarni sustav podzemnih vlakova koji koriste robovi Afroamerikanaca koji žele pobjeći s Juga i putovati besplatno, na sjeveru.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Serija smještena u 19. stoljeće, u kojoj Jenkins režira čitavih deset epizoda, glume južnoafrička glumica Tako Mbedu (Is’Thunzi) i britanski glumac Aaron Pierre (Krypton) kao Cora i Caesar, dva roba koja su pobjegla plantaži Georgije, samo da bi otkrijli da je The Underground Railroad pravi (pomalo čarobni) sustav željezničkog prometa.

U glumačkoj postavi također su Joel Edgerton, Damon Herriman, Will Poulter, Chase W. Dillon, William Jackson, Lily Rabe i Amber Gray.

The Underground Railroad Season 1 Episode 1 od Maja, 2021

Tv Series Radnja ukratko:

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Od osvajača Oscara Barryja Jenkinsa, a temeljen na Pulitzerovom romanu Colsona Whiteheada, UNDERGROUND RAILROAD bilježi očajničke napore Core Randall za slobodu u južnom antebellumu. Nakon što je pobjegla plantaži Georgije za podzemnu željeznicu o kojoj se govorilo, Cora ne otkriva puku metaforu, već stvarnu željeznicu ispod južnog tla.

Tv Series Detalji:
Glavne uloge Glumci: Thuso Mbedu, Aaron Pierre, Joel Edgerton, Damon Herriman, Chase W. Dillon, Will Poulter, William Jackson, Amber Gray, Jim Klock, Lily Rabe, Lucius Baston, Fred Hechinger
Kreator: Barry Jenkins
Žanr: Drama, Tv Series
Trajanje: /
Zemlja: USA
Objavio: IMDB

Trailer Tv Series:

Borat Supplemental Reportings (2021) Trailer Filma

Amazon je objavio službeni trailer za novi, nadolazeći komedijski specijalni "Borat Supplemental Reportings", koji...

Hitman’s Wife’s Bodyguard (2021) Trailer Filma

Pogledajte prvu službenu najavu za "Hitman's Wife's Bodyguard", nadolazeći nastavak hit akcijske-kriminalne komedije iz...

Batman: The Long Halloween, Part One (2021) Trailer Filma

Pogledajte službeni trailer za "Batman: The Long Halloween, Part One", novi, nadolazeći DC animirani...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU