Recenzije Filmova i Serija

Čitajte najbolje recenzije i gledajte nove trailere, novosti u vezi svijeta filma i serija.

― Advertisement ―

Knock at the Cabin Trailer sa Dave Bautista

To je najnoviji triler scenarista i redatelja M. Nighta Shyamalana, a pojavio se potpuno novi trailer baš na vrijeme da vas preplaši za ovu...
HomeTraileriThe Unholy (2021) Trailer Filma

The Unholy (2021) Trailer Filma

- Advertisement -

Pogledajte službeni trailer za nadolazeći natprirodni horor triler “The Unholy”, u kojem glumi Jeffrey Dean Morgan iz Walking Dead-a kao skeptični novinar koji istražuje religioznu tinejdžericu (pridošlicu Cricket Brown) koja tvrdi da ima moć izlječenja bolesnih.

Film koji su producirali Sam Raimi i Rob Tapert, pod njihovom horor etiketom “Ghost House Pictures”, zasnovan je na najprodavanijoj knjizi horora Jamesa Herberta “Shrine”.

- Advertisement -

U horor filmu glume i Christine Adams (Crna munja), Cary Elwes (Saw), Katie Aselton (Synchronic), William Sadler (Bill & Ted Face the Music) i Diogo Morgado (Sin Božji).

The Unholy Film u kinima od Aprila 2021 !

Radnja Filma Ukratko:

The Unholy slijedi Alice, mladu djevojku oštećenog sluha koja je, nakon navodnog posjeta Djevice Marije, neobjašnjivo sposobna čuti, govoriti i liječiti bolesne. Kako se vijest širi i ljudi iz bližeg i daljeg mjesta svjedoče njezinim čudima, osramoćeni novinar (Jeffrey Dean Morgan) nadajući se da će oživjeti svoju karijeru posjećuje mali grad u Novoj Engleskoj kako bi istražio. Kad se zastrašujući događaji počnu događati posvuda uokolo, počinje se pitati jesu li ti fenomeni djela Djevice Marije ili nešto mnogo zlokobnije. Zasnovano na najprodavanijoj knjizi Jamesa Herberta “Shrine”.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Jeffrey Dean Morgan, Cricket Brown, Christine Adams, Cary Elwes, Katie Aselton, William Sadler, Diogo Morgado
Redatelj: Evan Spiliotopoulos
Scenarist: James Herbert, Evan Spiliotopoulos
Žanr Filma: Horor, Filmovi 2021
Trajanje filma: // | Godina: 2021
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma The Unholy:

- Advertisement -