Monday, March 1, 2021

The Walking Dead: World Beyond Season 1 (2020) Trailer Series

AMC je objavio potpuno novi službeni teaser za “Walking Dead: World Beyond”, što je treća serija o zombi-hororima postavljena unutar “The Walking Dead” Univerzuma.

Isječak otkriva Emmy-pobjednicu Julia Ormond (Temple Grandin, Ludi ljudi) kao misterioznog vođu dobro organiziranog vojnog sindikata.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Ormond je tek nedavno objavljen da je dodana u nastupe predstojeće serije koja će se dogoditi gotovo deset godina nakon početka apokalipse zombija, usredsređena na dvije mlade protagonistice, koje ovdje glumi Aliyah Royale (TV Crveni Line) i Alexa Mansour (Unfriended: Dark Web).

Seriju su zajedno stvorili glavni urednik sadržaja “Walking Dead” Scott M. Gimple i pisac i producent “Walking Dead” Matt Negrete.

Ostali članovi glumaca uključuju Hal Cumpstona, Nicolasa Cantua i Annet Mahendru s Nicoom Tortorella (iz TV Mlađeg i TV filma The Next) kao Felixom, bivšim školskim učiteljem koji je sada zombi ubojica bez gluposti.

The Walking Dead: World Beyond Season 1 Episode 1 2020

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Radnja ukratko:

Serija će predstavit dvije mlade glumice i usredotočit će se na prvu generaciju koja će dostići starost u apokalipsi kakvu poznajemo. Neki će postati heroji. Neki će postati zlikovci. Na kraju će se svi zauvijek promijeniti.

Tv Series Detalji:

Glavne uloge Glumci: Aliyah Royale, Alexa Mansour, Hal Cumpston, Nicolas Cantu, Annet Mahendru. Nico Tortorella, Julia Ormond, Natalie Gold, Al Calderon, Scott Adsit, Ted Sutherland
Kreator: Scott M. Gimple
Žanr: Drama, Horor, SCi-Fi, Tv Series
Trajanje: 1h
Zemlja: USA
Objavio: IMDB

Trailer Tv Series:

Operation Varsity Blues: The College Admissions Scandal (2021) Trailer Filma

Pogledajte službeni trailer za "Operation Varsity Blues: The Scandal Admissions Scandal", dokumentarni film koji...

Jupiter’s Legacy Season 1 (2021) Trailer Serije

Netflix je objavio službenu najavu za "Jupiter's Legacy", nadolazeću superherojsku seriju najprodavanijeg pisca stripova...

Shadow and Bone Season 1 (2021) Trailer Serije

Netflix je objavio službenu najavu za "Shadow and Bone", nudeći prvi pogled na novu...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU