Tuesday, May 11, 2021

The Walking Dead: World Beyond Season 1 (2020) Trailer Series

AMC je objavio potpuno novi službeni teaser za “Walking Dead: World Beyond”, što je treća serija o zombi-hororima postavljena unutar “The Walking Dead” Univerzuma.

Isječak otkriva Emmy-pobjednicu Julia Ormond (Temple Grandin, Ludi ljudi) kao misterioznog vođu dobro organiziranog vojnog sindikata.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Ormond je tek nedavno objavljen da je dodana u nastupe predstojeće serije koja će se dogoditi gotovo deset godina nakon početka apokalipse zombija, usredsređena na dvije mlade protagonistice, koje ovdje glumi Aliyah Royale (TV Crveni Line) i Alexa Mansour (Unfriended: Dark Web).

Seriju su zajedno stvorili glavni urednik sadržaja “Walking Dead” Scott M. Gimple i pisac i producent “Walking Dead” Matt Negrete.

Ostali članovi glumaca uključuju Hal Cumpstona, Nicolasa Cantua i Annet Mahendru s Nicoom Tortorella (iz TV Mlađeg i TV filma The Next) kao Felixom, bivšim školskim učiteljem koji je sada zombi ubojica bez gluposti.

The Walking Dead: World Beyond Season 1 Episode 1 2020

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Radnja ukratko:

Serija će predstavit dvije mlade glumice i usredotočit će se na prvu generaciju koja će dostići starost u apokalipsi kakvu poznajemo. Neki će postati heroji. Neki će postati zlikovci. Na kraju će se svi zauvijek promijeniti.

Tv Series Detalji:

Glavne uloge Glumci: Aliyah Royale, Alexa Mansour, Hal Cumpston, Nicolas Cantu, Annet Mahendru. Nico Tortorella, Julia Ormond, Natalie Gold, Al Calderon, Scott Adsit, Ted Sutherland
Kreator: Scott M. Gimple
Žanr: Drama, Horor, SCi-Fi, Tv Series
Trajanje: 1h
Zemlja: USA
Objavio: IMDB

Trailer Tv Series:

The Protege (2021) Trailer Filma

Akcijska zvijezda Maggie Q (Nikita) vješta je atentatorica u novom službenom traileru za nadolazeći...

The Green Knight (2021) Trailer Filma

Pogledajte službenu cjelovečernju najavu za nadolazeći srednjovjekovni fantastični film "The Green Knight", koji se...

Fatherhood (2021) Trailer Filma

Komičar Kevin Hart bavi se svakodnevnim borbama oko roditeljstva malog djeteta u prvom službenom...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU