Wednesday, June 23, 2021

The Way Back 2020 Trailer Filma

Ben Affleck je na putu iskupljenja u prvom službenom traileru za nadolazeću košarkašku dramu “The Way Back”.

Affleck se ponovno udružio s direktorom “Računovođe” Gavinom O’Connorom za ovu otkupiteljsku dramu o bivšoj srednjoškolskoj košarkaškoj zvijezdi koja je nakon godina zlouporabe alkohola i borbe sa osobnim demonima dobila priliku da se iskupi postajući novim trenerom srednjoškolske košarkaške reprezentacije.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Pored Afflecka, u filmu glumi i Al Madrigal (Noćna škola), Michaela Watkins (TV Casual), Janina Gavankar (Prava krv TV-a) i Glynn Turman (Bumblebee).

The Way Back Film u kinima od Marta, 2020 !

Radnja Ukratko:

Jack Cunningham (Ben Affleck) jednom je imao život ispunjen obećanjima. U srednjoj školi bio je košarkaški fenomen s punom sveučilišnom školarinom, kada se iznenada, iz nepoznatih razloga, udaljio od igre, izgubivši svoju budućnost. Sada, godinama, Jack se spiralno spusti, pokrenut neizrecivim gubitkom i utopio se u alkoholizmu koji ga je koštao njegovog braka i bilo kakve nade u bolji život. Kad se od njega zatraži da trenira košarkašku, koja je pala još od njegovih dana slave, nevoljko je prihvaća, iznenađujući nikoga više od sebe. Kad se dječaci počnu okupljati kao tim i pobjeđuju, Jack je možda konačno pronašao razlog da se suprotstavi demonima koji su ga otjerali. No, hoće li to biti dovoljno da ispuni prazninu, izliječi duboke rane svoje prošlosti i uputi ga na put otkupljenja?

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Ben Affleck, Janina Gavankar, Al Madrigal, Michaela Watkins, Glynn Turman, Melvin Gregg, Hayes MacArthur, Lukas Gage, T.K. Carter
Redatelj: Gavin O’Connor
Scenarist: Brad Ingelsby, Gavin O’Connor
Žanr Filma: Drama, Sport
Trajanje filma: /
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

Titane (2021) Trailer Filma

Pogledajte prvu službenu najavu za Ducournauov "Titane". Riječ je o visoko stiliziranom trileru u...

Till Death (2021) Trailer Filma

Megan Fox glumi emocionalno rastrojenu ženu koja se ujutro nakon romantične večeri sa suprugom...

Settlers (2021) Trailer Filma

Mala obitelj pokušava preživjeti u zabačenoj koloniji na Marsu u ovom znanstveno-fantastičnom trileru za...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU