Sunday, June 16, 2024

The Way Back 2020 Trailer Filma

Share

- Advertisement -

Ben Affleck je na putu iskupljenja u prvom službenom traileru za nadolazeću košarkašku dramu “The Way Back”.

Affleck se ponovno udružio s direktorom “Računovođe” Gavinom O’Connorom za ovu otkupiteljsku dramu o bivšoj srednjoškolskoj košarkaškoj zvijezdi koja je nakon godina zlouporabe alkohola i borbe sa osobnim demonima dobila priliku da se iskupi postajući novim trenerom srednjoškolske košarkaške reprezentacije.

Pored Afflecka, u filmu glumi i Al Madrigal (Noćna škola), Michaela Watkins (TV Casual), Janina Gavankar (Prava krv TV-a) i Glynn Turman (Bumblebee).

The Way Back Film u kinima od Marta, 2020 !

Radnja Ukratko:

Jack Cunningham (Ben Affleck) jednom je imao život ispunjen obećanjima. U srednjoj školi bio je košarkaški fenomen s punom sveučilišnom školarinom, kada se iznenada, iz nepoznatih razloga, udaljio od igre, izgubivši svoju budućnost. Sada, godinama, Jack se spiralno spusti, pokrenut neizrecivim gubitkom i utopio se u alkoholizmu koji ga je koštao njegovog braka i bilo kakve nade u bolji život. Kad se od njega zatraži da trenira košarkašku, koja je pala još od njegovih dana slave, nevoljko je prihvaća, iznenađujući nikoga više od sebe. Kad se dječaci počnu okupljati kao tim i pobjeđuju, Jack je možda konačno pronašao razlog da se suprotstavi demonima koji su ga otjerali. No, hoće li to biti dovoljno da ispuni prazninu, izliječi duboke rane svoje prošlosti i uputi ga na put otkupljenja?

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Ben Affleck, Janina Gavankar, Al Madrigal, Michaela Watkins, Glynn Turman, Melvin Gregg, Hayes MacArthur, Lukas Gage, T.K. Carter
Redatelj: Gavin O’Connor
Scenarist: Brad Ingelsby, Gavin O’Connor
Žanr Filma: Drama, Sport
Trajanje filma: /
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave