The White Tiger (2020) Trailer Filma

Netflix je objavio prvu službenu najavu za “The White Tiger”, novi triler na engleskom jeziku u kojem glume indijski glumci Adarsh ​​Gourav (Hostel Daze), Priyanka Chopra Jonas (Quantico) i Rajkummar Rao (Newton).

- Advertisement -

Udubljujući se u postojeće klasne podjele i duboke ekonomske nejednakosti u Indiji – vrlo vjerojatno u istom tragu nedavnog oskarovskog korejskog filma “Parazit”, nadolazeći Netflixov film temelji se na nagrađivanom romanu indijskog autora Aravinda Adige .

U njemu Adarsh ​​Gourav glumi siromašnog indijskog vozača radničke klase Balrama koji radi za privilegirani bračni par iz izuzetno bogate obitelji. Glume ih Priyanka Chopra Jonas i Rajkummar Rao.

Iako odgojen da uvijek bude pun poštovanja i da slijepo posluje svojim poslodavcima, Balram ubrzo dolazi do spoznaje strukturne nepravednosti svog ekonomskog statusa. Na rubu gubitka svega, kreće na put da se pobuni protiv namještenog sustava i oslobodi svojih gospodara.

The White Tiger Film u kinima od Januara, 2021 !

Radnja Ukratko:

Od priznatog pisca-redatelja Ramina Bahranija dolazi epsko putovanje siromašnog indijskog vozača (Adarsh Gourav) koji sa svojom pameti i lukavošću oslobađa ropstva svojim bogatim gospodarima (Rajkummar Rao i Priyanka Chopra Jonas) i uspinje se na vrh hrpa. BIJELI TIGAR temelji se na bestseleru New York Timesa i romanu nagrađenom Man Booker za 2008. godinu.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Adarsh Gourav, Priyanka Chopra Jonas, Rajkummar Rao
Redatelj: Ramin Bahrani
Scenarist: Aravind Adiga, Ramin Bahrani
Žanr Filma: Drama
Trajanje filma: /
Zemlja: India
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

- Advertisement -

Povezani Članci

Najnoviji članci

Pročitajte jos...