Tuesday, May 11, 2021

The Winter Lake (2020) Trailer Filma

Epic Picture Group objavio je službeni trailer za irski dramski triler The Winter Lake, koji obilježava igrani redateljski debi irskog filmaša Phila Sheerina.

Ovo je izvorno premijerno prikazano na prošlogodišnjem Galway Film Fleadhu u Irskoj. Nakon mračnog otkrića u sezonskom jezeru, povučeni tinejdžer otkriva istinu o svojim susjedima, ocu i kćeri koji kriju zlokobne tajne. Smješteno oko tajanstvenog jezera. U glavnim su ulogama Emma Mackey, Anson Boon, Charlie Murphy, Michael McElhatton i Mark McKenna. Rane recenzije kažu da “Zimsko jezero sadrži emocionalni udarac – koji se pretvara u proganjanje, bol, nježnost i nadu – i označava snažan, pažljivo konstruiran igrani debi za Sheerin.” U ovome ima neke doista uglađene kinematografije, čini se kako bi to mogao biti otkačeni triler.

The Winter Lake Film u kinima od Marta, 2021 !

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Radnja Filma Ukratko:

Hollynu mračnu tajnu slučajno otkriva njezin novi emocionalno nestabilni susjed Tom. Holly i Tom oboje su uvučeni u nasilni sukob s Hollynim ocem koji će učiniti sve da Tom šuti i da njihova obiteljska tajna bude pokopana. The Winter Lake režirao je irski filmaš Phil Sheerin, koji je debitirao u dugometražnom igranom filmu nakon niza kratkih filmova prethodno. Scenarij potpisuje David Turpin. Producirale Ruth Treacy, Julianne Forde i Anne-Marie Gélinas.

Detalji filma:

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Glavne uloge Glumci: Emma Mackey, Charlie Murphy, Mark McKenna, Michael McElhatton, Anson Boon, Ally Ni Chiarain, Penelope Robinson, Maria McDermottroe, Conor Hamill, Jordan McGuinness, Michael Roper, Mark Duffy
Redatelj: Phil Sheerin
Scenarist: David Turpin
Žanr Filma: Drama, Triler
Trajanje filma: 92 min
Zemlja: Ireland | Canada
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

The Protege (2021) Trailer Filma

Akcijska zvijezda Maggie Q (Nikita) vješta je atentatorica u novom službenom traileru za nadolazeći...

The Green Knight (2021) Trailer Filma

Pogledajte službenu cjelovečernju najavu za nadolazeći srednjovjekovni fantastični film "The Green Knight", koji se...

Fatherhood (2021) Trailer Filma

Komičar Kevin Hart bavi se svakodnevnim borbama oko roditeljstva malog djeteta u prvom službenom...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU