Recenzije Filmova i Serija

Čitajte najbolje recenzije i gledajte nove trailere, novosti u vezi svijeta filma i serija.

― Advertisement ―

Knock at the Cabin Trailer sa Dave Bautista

To je najnoviji triler scenarista i redatelja M. Nighta Shyamalana, a pojavio se potpuno novi trailer baš na vrijeme da vas preplaši za ovu...
HomeTraileriThe Winter Lake (2020) Trailer Filma

The Winter Lake (2020) Trailer Filma

- Advertisement -

Epic Picture Group objavio je službeni trailer za irski dramski triler The Winter Lake, koji obilježava igrani redateljski debi irskog filmaša Phila Sheerina.

Ovo je izvorno premijerno prikazano na prošlogodišnjem Galway Film Fleadhu u Irskoj. Nakon mračnog otkrića u sezonskom jezeru, povučeni tinejdžer otkriva istinu o svojim susjedima, ocu i kćeri koji kriju zlokobne tajne. Smješteno oko tajanstvenog jezera. U glavnim su ulogama Emma Mackey, Anson Boon, Charlie Murphy, Michael McElhatton i Mark McKenna. Rane recenzije kažu da “Zimsko jezero sadrži emocionalni udarac – koji se pretvara u proganjanje, bol, nježnost i nadu – i označava snažan, pažljivo konstruiran igrani debi za Sheerin.” U ovome ima neke doista uglađene kinematografije, čini se kako bi to mogao biti otkačeni triler.

- Advertisement -

The Winter Lake Film u kinima od Marta, 2021 !

Radnja Filma Ukratko:

Hollynu mračnu tajnu slučajno otkriva njezin novi emocionalno nestabilni susjed Tom. Holly i Tom oboje su uvučeni u nasilni sukob s Hollynim ocem koji će učiniti sve da Tom šuti i da njihova obiteljska tajna bude pokopana. The Winter Lake režirao je irski filmaš Phil Sheerin, koji je debitirao u dugometražnom igranom filmu nakon niza kratkih filmova prethodno. Scenarij potpisuje David Turpin. Producirale Ruth Treacy, Julianne Forde i Anne-Marie Gélinas.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Emma Mackey, Charlie Murphy, Mark McKenna, Michael McElhatton, Anson Boon, Ally Ni Chiarain, Penelope Robinson, Maria McDermottroe, Conor Hamill, Jordan McGuinness, Michael Roper, Mark Duffy
Redatelj: Phil Sheerin
Scenarist: David Turpin
Žanr Filma: Drama, Triler
Trajanje filma: 92 min
Zemlja: Ireland | Canada
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

- Advertisement -