The Witcher: Blood Origin Trailer sa Michelle Yeoh, Sophia Brown

Netflix je objavio prvi službeni sneak peek teaser za “The Witcher: Blood Origin”, nadolazeću spinoff/prequel seriju smještenu u srednjovjekovni fantastični svijet “The Witcher”.

- Advertisement -

Serija sadrži jaku glumačku ekipu koja uključuje Michelle Yeoh, Sophiu Brown, Laurence O’Fuarain, Lenny Henry, Mirren Mack, Nathaniel Curtis i Dylan Moran.

Temeljena na fantastičnoj franšizi koju je stvorio Andrzej Sapkowski, ova nova Netflixova serija smještena je 1200 godina prije događaja iz “Vještica” i fokusirat će se na vilenjački svijet. Nova emisija će istražiti podrijetlo prvog prototipa Witchera.

The Witcher: Blood Origin Season 1 2022

Radnja serije ukratko

Svaka priča ima početak. Svjedočite neispričanoj povijesti kontinenta uz THE WITCHER: BLOOD ORIGIN, novu seriju prequel-a smještenu u vilenjački svijet 1200 godina prije događaja iz The Witchera. Blood Origin ispričat će priču izgubljenu u vremenu — istražujući stvaranje prvog prototipa Witchera i događaje koji su doveli do ključne “Konjunkcije sfera”, kada su se svjetovi čudovišta, ljudi i vilenjaka spojili u jedno.

The Witcher: Blood Origin Trailer Tv Series

Tv Series Detalji

Glavne uloge Glumci

Michelle Yeoh, Sophia Brown, Laurence O’Fuarain, Lenny Henry, Mirren Mack, Nathaniel Curtis, Dylan Moran

Kreator

Declan De Barra

Žanr

Akcija, Avantura, Drama, Tv Series

Trajanje

/

Zemlja

USA, Poland

Objavio

IMDB

- Advertisement -

Povezani Članci

Najnoviji članci

Pročitajte jos...