Recenzije Filmova i Serija

Čitajte najbolje recenzije i gledajte nove trailere, novosti u vezi svijeta filma i serija.

― Advertisement ―

Knock at the Cabin Trailer sa Dave Bautista

To je najnoviji triler scenarista i redatelja M. Nighta Shyamalana, a pojavio se potpuno novi trailer baš na vrijeme da vas preplaši za ovu...
HomeTraileriThe Witcher TV Series (2019– ) Trailer Serije

The Witcher TV Series (2019– ) Trailer Serije

- Advertisement -

Netflix je upravo objavio službeni cjelovečernji trailer za “The Witcher”, opsežnu srednjovjekovnu fantastično-horor seriju, u kojoj glumi Henryja Cavilla (Mission: Impossible – Fallout, Man of Steel) kao Geralta iz Rivije, putujućeg ubojice čudovišta za najam.

Ova Game of Thrones serija je adaptacija u osam epizoda globalne najprodavanije serije fantastičnih romana poljskog autora Andrzeja Sapkowskog, koja je također razvijena u popularnu fantasy akcijsku videoigru.

- Advertisement -

Razvijena u Netflix seriju izvršne producentice, spisateljice i showrunner Lauren Schmidt Hissrich (Daredevil, The Defenders, The Umbrella Academy), “The Witcher” smještena je u srednjovjekovni svijet mašte i slijedi usamljenog magičnog ratnika (Cavill) dok se upušta u epsku potragu da se riješi kraljevstva zlih čudovišta dok udružuju snage s čarobnjakom i mladom princezom.

Uloge imaju i pridošlica Freya Allan, Jodhi May (Igra prijestolja), Bjorn Hlynur Haraldsson (Borgias), Adam Levy (A.D. Biblija se nastavlja), Anya Chalotra (Sherwood) i MyAnna Buring (Silazak).

Prve dvije epizode režirao je poznati televizijski kormilar i dobitnik Emmyja kinematograf Alik Sakharov (Kuća karata, Ozark, Igra prijestolja). Ostali režiseri u predstavi uključuju Alex Garcia Lopez (Daredevil, The Punisher), Charlotte Brandstrom (Čovjek u visokom dvorcu) i Marc Jobst (Daredevil, Tin Star).

Serija
Prikazuje se od 2019. god.
Naziv: The Witcher TV Series (2019– )

Žanr: Akcija, Avantura, Drama, Recenzije Serija
Kreator: Lauren Schmidt
Glavne uloge: Henry Cavill, Freya Allan, Jodhi May, Bjorn Hlynur Haraldsson. Adam Levy, Anya Chalotra, MyAnna Buring, Mimi Ndiweni, Therica Wilson-Read, Millie Brady
Radnja serije: Na temelju najprodavanije serije fantazija, Witcher je epska priča o sudbini i obitelji. Geralt iz Rivije, usamljeni lovac na čudovišta, bori se pronaći svoje mjesto u svijetu u kojem se ljudi često pokazuju kao zliji od zvijeri. Ali kad ga sudbina pogađa prema moćnoj čarobnici i mladoj princezi s opasnom tajnom, njih troje moraju naučiti zajedno upravljati sve nestabilnijim kontinentom.

IMDB i Trailer Serije:

- Advertisement -