Friday, April 16, 2021

THEM Season 1 (2021) Trailer Serije

Amazon je objavio službenu najavu za “THEM”, novu ograničenu horor antologijsku seriju kreatora Little Marvina i Emmy nagrađene izvršne producentice Lene Waithe (The Chi, Master of None).

Nadahnuti povijesnom migracijom velikog broja Afroamerikanaca koji su se početkom 20. stoljeća preselili u velike gradove, poznate pod nazivom Velika migracija, nadolazeća serija za streaming smještena je u 1950-e. A usredotočuje se na afroameričku obitelj koja se odlučila preseliti iz Sjeverne Karoline u posve bijelu četvrt u Los Angelesu, samo da bi otkrila kako neki od domaćih nisu onakvi kakvima se čine.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

U glumačkoj ekipi originalne serije Amazon nalaze se Deborah Ayorinde (Luke Cage), Ashley Thomas (24: Legacy), Shahadi Wright Joseph (SAD), Alison Pill (Zvjezdane staze: Picard), Dale Dickey (Winter’s Bone), Malcolm M. Mays (Snježne padavine) i Ryan Kwanten (Prava krv).

THEM Season 1 Episode 1 od Aprila, 2021

Tv Series Radnja ukratko:

Emorysi se preseljavaju u Compton, ali Palmer Drive nije ono što se čini …

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

THEM je ograničena antologijska serija koja istražuje teror u Americi. Prva sezona, postavljena 1950-ih. COVENANT se usredotočuje na obitelj Crnaca koja se iz Sjeverne Karoline preseli u potpuno bijelu četvrt u Los Angelesu tijekom razdoblja poznatog kao Velika seoba. Obiteljski idilični dom postaje nula na mjestu gdje ih zlonamjerne snage, susjedne i onostrane, prijete pustošenjem i uništenjem.

Tv Series Detalji:
Glavne uloge Glumci: Deborah Ayorinde, Ashley Thomas, Shahadi Wright Joseph, Alison Pill, Dale Dickey, Malcolm M. Mays, Ryan Kwanten, Percy Hynes White, Barry Livingston, Melody Hurd, Javier Botet
Kreator: Little Marvin
Žanr: Drama, Horor, Triler, Tv Series
Trajanje: /
Zemlja: USA
Objavio: IMDB

Trailer Tv Series:

Borat Supplemental Reportings (2021) Trailer Filma

Amazon je objavio službeni trailer za novi, nadolazeći komedijski specijalni "Borat Supplemental Reportings", koji...

Hitman’s Wife’s Bodyguard (2021) Trailer Filma

Pogledajte prvu službenu najavu za "Hitman's Wife's Bodyguard", nadolazeći nastavak hit akcijske-kriminalne komedije iz...

Batman: The Long Halloween, Part One (2021) Trailer Filma

Pogledajte službeni trailer za "Batman: The Long Halloween, Part One", novi, nadolazeći DC animirani...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU