Thursday, June 24, 2021

Three Christs (2020) Trailer filma

Pogledajte službeni trailer za “Three Christs”, dramu psihijatrijskog liječenja koja govori izvanrednu istinitu priču dr. Alana Stonea, psihijatra koji je 1959. godine kolektivno liječio tri mentalna pacijenta u Ypsilantiju u Michiganu, a svaki se od njih identificirao kao Isus Kriste, sin Božji.

Na temelju istinite priče, Richard Gere glumi inovativnog psihijatra iz 1950-ih koji koristi neortodoksne metode za liječenje troje teško oboljelih shizofrenih pacijenata, od kojih svaki vjeruje da su jedini i jedini Isus Isus. Ovdje igraju “Game of Thrones”, pobjednik Emmyja Peter Dinklage, zvijezda “opravdanosti” Walton Goggins i dobitnik emmyja Bradley Whitford “West Wing”.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Temeljen na knjizi “Tri kršćana Ypsilantija” dr. Miltona Rokeacha, film je režirao i ko-napisao Jon Avnet, veterani filmaš / producent “Prženih zelenih rajčica”, “Crvenog ugla”, “88 minuta,” “i seriju” Sneaky Pete. “

Three Christs u kinima od Januar, 2020 !

Radnja Ukratko:

Godine 1959. psihijatar dr. Alan Stone (Richard Gere) stiže u mentalnu bolnicu u Ypsilantiju u Michiganu, naoružan radikalnim uvjerenjem da se šizofreni bolesnici trebaju liječiti ne zatočenošću i terapijom elektrošokovima, već empatijom i razumijevanjem. Kao svoje prvo istraživanje on uzima posebno izazovan slučaj trojice muškaraca – Josepha (Peter Dinklage), Leona (Walton Goggins) i Clydea (Bradley Whitford) – za koga svaki vjeruje da je Isus Krist.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Nadajući se da će ih spojiti u istu sobu kako bi se suočio sa zavaravanjima i mogao probiti do njih, dr. Stone započinje rizičan, bez presedana eksperiment koji će pomaknuti granice psihijatrijske medicine i ostaviti sve koji su uključeni – uključujući i samog dr. Stonea – – duboko se promijenio.

Zasnovan na izvanrednoj istinitoj priči, Three Christs je fascinantan i dirljiv pogled na putovanje jednog čovjeka u najdublje misterije ljudskog uma.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Richard Gere, Peter Dinklage, Walton Goggins, Bradley Whitford, Charlotte Hope. Julianna Margulies, Kevin Pollak, James Monroe Iglehart, Stephen Root, Jane Alexander
Redatelj: Jon Avnet
Scenarist: Milton Rokeach, Eric Nazarian
Žanr Filma: Drama
Trajanje filma: 117 min
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

Titane (2021) Trailer Filma

Pogledajte prvu službenu najavu za Ducournauov "Titane". Riječ je o visoko stiliziranom trileru u...

Till Death (2021) Trailer Filma

Megan Fox glumi emocionalno rastrojenu ženu koja se ujutro nakon romantične večeri sa suprugom...

Settlers (2021) Trailer Filma

Mala obitelj pokušava preživjeti u zabačenoj koloniji na Marsu u ovom znanstveno-fantastičnom trileru za...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU