Friday, April 16, 2021

Thunder Force (2021) Trailer Filma

Melissa McCarthy i Octavia Spencer igraju dvoje novoformiranih superheroja u prvoj službenoj najavi za predstojeću Netflixovu akcijsku komediju “Thunder Force”.

Film koji je napisao i režirao McCarthyjev suprug i dugogodišnji suradnik u komediji Ben Falcone, glumi Octaviju Spencer kao Emily, briljantnu znanstvenicu koja je razvila znanstveni postupak da bi običnim ljudima dala supermoći. Kad njezina otuđena najbolja prijateljica iz djetinjstva, Lydia (Melissa McCarthy), navrati u iznenađujući posjet, slučajno se napije supersilama.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Lydia sada ima moć super-snage dok se Emily može učiniti nevidljivom. Dvoje prijatelja moraju se udružiti kako bi zaštitili svoj grad od opasnog vala novih supermoćnih kriminalaca.

Uz McCarthyja i Spencera, u glumačkoj postavi još su i Bobby Cannavale (Superinteligencija), Pom Klementieff (Čuvari galaksije), Melissa Leo (Borac), Jason Bateman (Ozark) i Sarah Baker (Young Sheldon).

Thunder Force Film u kinima od Aprila 2021 !

Radnja Filma Ukratko:

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

U svijetu u kojem su super zlikovci svakodnevica, dva otuđena najbolja prijatelja iz djetinjstva ponovno se okupljaju nakon što jedan osmisli tretman koji im daje moć da zaštite svoj grad.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Melissa McCarthy, Octavia Spencer, Jason Bateman, Pom Klementieff, Melissa Leo, Bobby Cannavale, Sarah Baker, Melissa Ponzio, Tyrel Jackson Williams, Marcella Lowery
Redatelj: Ben Falcone
Scenarist: Ben Falcone
Žanr Filma: Akcija, Komedija
Trajanje filma: // min | Godina: 2021
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma:

Borat Supplemental Reportings (2021) Trailer Filma

Amazon je objavio službeni trailer za novi, nadolazeći komedijski specijalni "Borat Supplemental Reportings", koji...

Hitman’s Wife’s Bodyguard (2021) Trailer Filma

Pogledajte prvu službenu najavu za "Hitman's Wife's Bodyguard", nadolazeći nastavak hit akcijske-kriminalne komedije iz...

Batman: The Long Halloween, Part One (2021) Trailer Filma

Pogledajte službeni trailer za "Batman: The Long Halloween, Part One", novi, nadolazeći DC animirani...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU