Thursday, June 24, 2021

tick, tick…BOOM! (2021) Trailer Filma

Netflix je objavio prvu službenu najavu za “tick, tick … BOOM!”, Novi mjuzikl kreatora Tonyja nagrađenog “Hamiltona” Lin-Manuela Mirande, koji je u glavnom redateljskom debiju.

Smještena u ’90 -e, u glazbenoj drami glumi Andrew Garfield (Hacksaw Ridge, The Social Network) kao Jonathan, mladi, borbeni kazališni skladatelj i dramatičar u New Yorku koji se našao na razmeđi karijere, da bi na kraju stvorio ono što će postati njegov magnum opus.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Netflixov film temelji se na istoimenom nagrađivanom mjuziklu, što je poluautobiografska priča o Jonathanu Larsonu, pokojnom, kazališnom skladatelju koji je možda najpoznatiji po stvaranju revolucionarnog i nagrađivanog mjuzikla “Rent”.

Osim Garfielda, u filmu glume i Alexandra Shipp, Robin de Jesus, Joshua Henry, MJ Rodriguez, Bradley Whitford, Tariq Trotter, Judith Light i Vanessa Hudgens.

Producirali su Brian Grazer i Ron Howard zajedno s Julie Oh i Lin-Manuelom Mirandom, a film je napisao Tony nagrađivani dramski umjetnik “Dragi Evan Hansen” Steven Levenson.

tick, tick…BOOM! Film u kinima od 2021 !

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Radnja Filma Ukratko:

Dobitnik Pulitzerove nagrade i nagrade Tony Lin-Manuel Miranda debitira u dugometražnom redateljskom filmu s “tik, tik … BUM!”, Adaptacijom autobiografskog mjuzikla Jonathana Larsona, koji je revolucionarno promijenio kazalište kao tvorca Rent-a.

Film prati Jona (nominiran za Oscara i dobitnika Tonyjeve nagrade Andrew Garfield), mladog kazališnog skladatelja koji je 1990. godine čekao za stolom u njujorškoj trpezariji, dok je napisao, kako se nada, sljedeći sjajni američki mjuzikl. Nekoliko dana prije nego što bi trebao predstaviti svoj rad u izvedbi make-or-break, Jon osjeća pritisak svugdje: od svoje djevojke Susan, koja sanja o umjetničkom životu izvan New Yorka; od svog prijatelja Michaela, koji je iz svog sna prešao u život financijske sigurnosti; usred umjetničke zajednice koju je poharala epidemija AIDS-a. S otkucavanjem sata, Jon je na raskrižju i suočava se s pitanjem s kojim svi moraju računati: Što bismo trebali učiniti s vremenom koje imamo?

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Andrew Garfield, Alexandra Shipp, Robin de Jesus, Joshua Henry, MJ Rodriguez, Bradley Whitford, Tariq Trotter, Judith Light, Vanessa Hudgens
Redatelj: Lin-Manuel Miranda
Scenarist: Jonathan Larson, Steven Levenson
Žanr Filma: Biografski, Drama, Mjuzikl, Filmovi 2021
Trajanje filma: / | Godina: 2021
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma:

Titane (2021) Trailer Filma

Pogledajte prvu službenu najavu za Ducournauov "Titane". Riječ je o visoko stiliziranom trileru u...

Till Death (2021) Trailer Filma

Megan Fox glumi emocionalno rastrojenu ženu koja se ujutro nakon romantične večeri sa suprugom...

Settlers (2021) Trailer Filma

Mala obitelj pokušava preživjeti u zabačenoj koloniji na Marsu u ovom znanstveno-fantastičnom trileru za...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU