Sunday, June 16, 2024

Ticket to Paradise Trailer Romanticna komedija sa George Clooney i Julia Roberts

Share

- Advertisement -

Pogledajte službeni trailer za novu romantičnu komediju “Ticket to Paradise”, u kojoj glume George Clooney i Julia Roberts kao posvađani razvedeni roditelji mlade žene (koju ovdje glumi Kaitlyn Dever) koja se impulzivno odlučila udati za muškarca (Maxime Bouttier) sa kojim se upravo upoznala u prekrasnom otočnom ljetovalištu.

George Clooney i Julia Roberts ponovno dijele ekran, glumeći bivše koje su odlučile ostaviti po strani svoje razlike kako bi spriječile svoju kćer da se uda za nekog slučajnog tipa na Baliju.

Osjećajnu komediju režira i koscenarist je britanski redatelj Ol Parker, koji je napisao i režirao uspješni glazbeni nastavak “Mamma Mia! Here We Go Again”. Parker je također napisao filmove “Najbolji egzotični marigold hotel”.

Ticket to Paradise Film u kinima od Oktobra 2022 !

Radnja Filma Ukratko:

Dobitnici Oscara George Clooney i Julia Roberts ponovno se udružuju na velikom platnu kao bivši koji se nalaze na zajedničkoj misiji spriječiti svoju zaljubljenu kćer da napravi istu pogrešku koju su jednom počinili.

Ticket to Paradise Trailer Filma:

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci:

George Clooney, Julia Roberts, Kaitlyn Dever, Maxime Bouttier, Billie Lourd, Lucas Bravo

Žanr Filma:

Komedija, Romansa, Filmovi 2022

Redatelj:

Ol Parker

Scenarist:

Ol Parker, Daniel Pipski

Trajanje filma:

/ Godina: 2022

Zemlja:

USA

Oficijalni Sajt:

IMDB

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave