Thursday, May 13, 2021

Tides (2021) Trailer Filma

Constantin Film u Njemačkoj objavio je prvu najavu za znanstveno-fantastični triler pod naslovom Tides, prije poznat kao Haven: Above Sky. Film je također najavljen kao izbor Berlinskog filmskog festivala 2021., premijerno prikazan u posebnom dijelu Berlinale sljedeći mjesec. Smještena u daleku budućnost, žena astronaut, brodolom na dugo desetkovanoj Zemlji, mora odlučiti o sudbini preostalog stanovništva pustoši.

Tides “šalje svoju publiku na putovanje bez daha, puno iznenađujućih preokreta i pretvara se u jedinstveni svijet u kojem čovječanstvo govori o životu i smrti.” U glavnoj ulozi astronautkinje Blake, koja je prepuštena sama sebi i mora donijeti važnu odluku, mlada zvijezda Nora Arnezeder. Uz nju je Iain Glen iz “Igre prijestolja”, plus Sarah-Sofie Boussnina i Joel Basman. Na prvi pogled ovo izgleda pomalo poput Wall-E-a uživo (posebno s onom sićušnom zelenom biljkom), ali kasnije ulazi u neku postapokaliptičnu ludost Mad Max / Snowpiercer. Ja sam za ovo. Pogledajte u nastavku.

Tides Film u kinima od 2021 !

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Radnja Filma Ukratko:

Kad je zemlja postala nenaseljena za ljude, vladajuća elita naselila je planet Kepler 209. Ali zbog svoje atmosfere novi stanovnici postaju sterilni. Dvije generacije kasnije, program će utvrditi je li život na zemlji ponovno moguć: Misija Ulysses II trebala bi donijeti sigurnost. Svemirska kapsula izmiče kontroli kada uđe u zemljinu atmosferu. Astronaut Blake (Nora Arnezeder) jedina je preživjela slijetanje – ali shvaća da nije sama na zemlji. Borba za opstanak započinje i Blake mora donijeti odluke koje će odrediti sudbinu cijelog čovječanstva. Tides, poznatu i kao Haven: Above Sky, napisao je i režirao švicarski filmaš Tim Fehlbaum, prethodno režiser filmova Nicht meine Hochzeit i Apocalypse, kao i nekoliko kratkih filmova. Scenarij potpisuju Tim Fehlbaum i Mariko Minoguchi. Film je premijerno prikazan na Berlinskom filmskom festivalu ove godine, a potom bi trebao biti otvoren negdje kasnije 2021. godine.

Detalji filma:

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Glavne uloge Glumci: Nora Arnezeder, Sarah-Sofie Boussnina, Iain Glen, Sope Dirisu, Joel Basman, Sebastian Roché, Bella Bading, Hong Indira Rieck, Luna Mwezi, Nicola Perot, Mabô Kouyaté, Eden Gough, Stanley I. Walker Jr.
Redatelj: Tim Fehlbaum
Scenarist: Tim Fehlbaum, Mariko Minoguchi
Žanr Filma: Sci-Fi, Triler
Trajanje filma: 104 min
Zemlja: Germany
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma Tides :

Stillwater (2021) Trailer Filma

Kad je njegova kćer iznenada uhićena zbog ubojstva i suoči se s dugotrajnom zatvorskom...

Lisey’s Story Season 1 (2021) Trailer Serije

Od izvršnog producenta J. J. Abramsa i hvaljenog čileanskog redatelja Pabla Larraina (o slavi...

The Protege (2021) Trailer Filma

Akcijska zvijezda Maggie Q (Nikita) vješta je atentatorica u novom službenom traileru za nadolazeći...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU