Thursday, June 13, 2024

Tina (2021) Trailer Filma

Share

- Advertisement -

HBO je objavio prvu službenu najavu za novi, nadolazeći dokumentarni film Tine Turner “Tina”.

Film koji su režirali oskarovci Dan Lindsay i T.J. Martin (Neporaženi, LA 92), bilježi izvanredan život i karijeru legendarne pjevačice koji je postao značajan tijekom 1960-ih i 70-ih i koja je u jednom trenutku bila proglašena “Queen of Rock ‘n’ Roll”.

Također je poznato da je osobni život Tine Turner bio ispunjen previranjima. Njezin brak s glazbenikom i glazbenim partnerom Ikeom Turnerom bio je podvrgnut nasilju i zlostavljanju. No, nakon brutalnog razvoda, Tina je imala jednu od najvećih priča o povratku u povijesti glazbe.

U 44. godini Tina Turner objavila je najuspješniju pjesmu u svojoj karijeri, 1984. “What Love Got to Do With It”. I u to je vrijeme postala najstarija samostalna umjetnica koja je zasjela na vrh ljestvice Hot 100. Kasnije će osvojiti brojne nagrade Grammy, a slavno je glumila i Aunty Entity u hit filmu redatelja Georgea Millera “Mad Max Beyond Thunderdome” iz 1985. godine.

Tina Film u kinima od Marta 2021 !

Radnja Filma Ukratko:

“Jednostavno najbolja.”

Uz bogatstvo nikad viđenih snimaka, audiokaseta, osobnih fotografija i novih intervjua, uključujući i sa samom pjevačicom, TINA predstavlja neokrnjen i dinamičan prikaz života i karijere glazbene ikone Tine Turner. Angela Bassett, Oprah Winfrey, novinar Kurt Loder, dramaturginja Katori Hall i Tinin suprug Erwin Bach među intervjuima su u intimnom dokumentarcu.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: /
Redatelj: Daniel Lindsay, T.J. Martin
Scenarist: Daniel Lindsay, T.J. Martin
Žanr Filma: Dokumentarni
Trajanje filma: 118 min | Godina: 2021
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma Tina:

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave