Sunday, July 25, 2021
HomeTraileriTina (2021) Trailer Filma

Tina (2021) Trailer Filma

HBO je objavio prvu službenu najavu za novi, nadolazeći dokumentarni film Tine Turner “Tina”.

Film koji su režirali oskarovci Dan Lindsay i T.J. Martin (Neporaženi, LA 92), bilježi izvanredan život i karijeru legendarne pjevačice koji je postao značajan tijekom 1960-ih i 70-ih i koja je u jednom trenutku bila proglašena “Queen of Rock ‘n’ Roll”.

Također je poznato da je osobni život Tine Turner bio ispunjen previranjima. Njezin brak s glazbenikom i glazbenim partnerom Ikeom Turnerom bio je podvrgnut nasilju i zlostavljanju. No, nakon brutalnog razvoda, Tina je imala jednu od najvećih priča o povratku u povijesti glazbe.

U 44. godini Tina Turner objavila je najuspješniju pjesmu u svojoj karijeri, 1984. “What Love Got to Do With It”. I u to je vrijeme postala najstarija samostalna umjetnica koja je zasjela na vrh ljestvice Hot 100. Kasnije će osvojiti brojne nagrade Grammy, a slavno je glumila i Aunty Entity u hit filmu redatelja Georgea Millera “Mad Max Beyond Thunderdome” iz 1985. godine.

Tina Film u kinima od Marta 2021 !

Radnja Filma Ukratko:

“Jednostavno najbolja.”

Uz bogatstvo nikad viđenih snimaka, audiokaseta, osobnih fotografija i novih intervjua, uključujući i sa samom pjevačicom, TINA predstavlja neokrnjen i dinamičan prikaz života i karijere glazbene ikone Tine Turner. Angela Bassett, Oprah Winfrey, novinar Kurt Loder, dramaturginja Katori Hall i Tinin suprug Erwin Bach među intervjuima su u intimnom dokumentarcu.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: /
Redatelj: Daniel Lindsay, T.J. Martin
Scenarist: Daniel Lindsay, T.J. Martin
Žanr Filma: Dokumentarni
Trajanje filma: 118 min | Godina: 2021
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma Tina:

Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.
PREPORUKA

Zadnje Dodano