Thursday, July 25, 2024

Titane (2021) Trailer Filma

Share

- Advertisement -

Pogledajte prvu službenu najavu za Ducournauov “Titane”. Riječ je o visoko stiliziranom trileru u kojem glume veteran francuski glumac Vincent Lindon (Mjera muškarca, sve za nju) i Agathe Rousselle.

Od Julije Ducournau, spisateljice i redateljice kultnog francuskog horor filma “Raw”, dolazi novi hiperkinetički triler koji se čini umočen u jednake dijelove neobičnosti i žestine.

Radnja filma čuva se u tajnosti. No, sudeći po traileru, čini se da je “Titane” možda osvetnički kriminalistički triler s elementima horora, misterije i francuskog nihilizma. Drugim riječima, predodređen je za kultni status.

Titane Film u kinima od 2021 !

Radnja Filma Ukratko:

Titane: Metal vrlo otporan na toplinu i koroziju, s legurama visoke vlačne čvrstoće, koji se često koristi u medicinskim protezama zbog izražene biokompatibilnosti.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Agathe Rousselle, Vincent Lindon, Dominique Frot, Myriem Akheddiou, Rahim-Silvioli Mehdi
Redatelj: Julia Ducournau
Scenarist: Julia Ducournau
Žanr Filma: Drama, Triler Filmovi 2021
Trajanje filma: 1h 48min | Godina: 2021
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma:

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave