Wednesday, June 19, 2024

Tom and Jerry (2021) Trailer Filma

Share

- Advertisement -

Objavljen je prvi trailer za “Tom i Jerry”, novi hibrid WB-a uživo / akciju / animaciju uživo koji sadrži ikonske likove iz crtanih mačka i miša koje su stvorili legende animacije William Hanna i Joseph Barbera.

U glavnim ulogama Chloe Grace Moretz (Neighbours 2), Michael Pena (Ant-Man), Rob Delaney (Deadpool 2), Colin Jost (Saturday Night Live), Pallavi Sharda (Lion) i Ken Jeong (The Hangover), komedija se odvija u luksuzni hotel u New Yorku.

Kad hotelska uprava otkrije da imaju neželjeni problem s mišem, mladi hotelski vratar (Moretz) zadužen je da se pobrine za problem prije nego što se održi veliko ekstravagantno vjenčanje. Nemajući više što izgubiti, ona nabavlja sivu mačku koja rješava njihov problem s malim mišem. On malo zna, dovođenje ove mačke samo će eskalirati situaciju. Nastaju urnebes i kaos.

Predstojeći film režirao je i producirao Tim Story (Ride Along, Fantastic Four, Barbershop), a scenarist je Kevin Costello, koji je prethodno bio koautor hvaljene indie drame “Brigsby Bear”.

Tom and Jerry Film u kinima od Marta, 2021 !

Radnja Ukratko:

Jedno od najomiljenijih rivalstava u povijesti ponovno se pojavljuje kad se Jerry useli u najljepši hotel New Yorka uoči “vjenčanja stoljeća”, prisiljavajući očajnog planera događaja da unajmi Toma kako bi ga se riješio, u TOM-u redatelja Tima Storyja I JERRY Bitka mačaka i miša koja je uslijedila prijeti uništenjem njezine karijere, vjenčanja i mogućeg samog hotela. No uskoro se pojavljuje još veći problem: đavolski ambiciozan djelatnik koji se urotio protiv sve troje.

Očaravajuća mješavina klasične animacije i akcije uživo, nova avantura na velikom ekranu Toma i Jerryja stvara novi teren za ikonične likove i prisiljava ih da čine nezamislivo … rade zajedno kako bi spasili dan.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Chloe Grace Moretz, Michael Pena, Rob Delaney, Colin Jost, Pallavi Sharda, Ken Jeong
Redatelj: Tim Story
Scenarist: Kevin Costello, William Hanna
Žanr Filma: Animacija, Avantura, Komedija
Trajanje filma: /
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave