Tuesday, May 11, 2021

Tom and Jerry (2021) Trailer Filma

Objavljen je prvi trailer za “Tom i Jerry”, novi hibrid WB-a uživo / akciju / animaciju uživo koji sadrži ikonske likove iz crtanih mačka i miša koje su stvorili legende animacije William Hanna i Joseph Barbera.

U glavnim ulogama Chloe Grace Moretz (Neighbours 2), Michael Pena (Ant-Man), Rob Delaney (Deadpool 2), Colin Jost (Saturday Night Live), Pallavi Sharda (Lion) i Ken Jeong (The Hangover), komedija se odvija u luksuzni hotel u New Yorku.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Kad hotelska uprava otkrije da imaju neželjeni problem s mišem, mladi hotelski vratar (Moretz) zadužen je da se pobrine za problem prije nego što se održi veliko ekstravagantno vjenčanje. Nemajući više što izgubiti, ona nabavlja sivu mačku koja rješava njihov problem s malim mišem. On malo zna, dovođenje ove mačke samo će eskalirati situaciju. Nastaju urnebes i kaos.

Predstojeći film režirao je i producirao Tim Story (Ride Along, Fantastic Four, Barbershop), a scenarist je Kevin Costello, koji je prethodno bio koautor hvaljene indie drame “Brigsby Bear”.

Tom and Jerry Film u kinima od Marta, 2021 !

Radnja Ukratko:

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Jedno od najomiljenijih rivalstava u povijesti ponovno se pojavljuje kad se Jerry useli u najljepši hotel New Yorka uoči “vjenčanja stoljeća”, prisiljavajući očajnog planera događaja da unajmi Toma kako bi ga se riješio, u TOM-u redatelja Tima Storyja I JERRY Bitka mačaka i miša koja je uslijedila prijeti uništenjem njezine karijere, vjenčanja i mogućeg samog hotela. No uskoro se pojavljuje još veći problem: đavolski ambiciozan djelatnik koji se urotio protiv sve troje.

Očaravajuća mješavina klasične animacije i akcije uživo, nova avantura na velikom ekranu Toma i Jerryja stvara novi teren za ikonične likove i prisiljava ih da čine nezamislivo … rade zajedno kako bi spasili dan.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Chloe Grace Moretz, Michael Pena, Rob Delaney, Colin Jost, Pallavi Sharda, Ken Jeong
Redatelj: Tim Story
Scenarist: Kevin Costello, William Hanna
Žanr Filma: Animacija, Avantura, Komedija
Trajanje filma: /
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

The Protege (2021) Trailer Filma

Akcijska zvijezda Maggie Q (Nikita) vješta je atentatorica u novom službenom traileru za nadolazeći...

The Green Knight (2021) Trailer Filma

Pogledajte službenu cjelovečernju najavu za nadolazeći srednjovjekovni fantastični film "The Green Knight", koji se...

Fatherhood (2021) Trailer Filma

Komičar Kevin Hart bavi se svakodnevnim borbama oko roditeljstva malog djeteta u prvom službenom...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU