Friday, April 16, 2021

Tom Clancy’s Without Remorse (2021) Trailer Filma

Michael B. Jordan kreće u opaki lov na osvetu u prvoj službenoj najavi za Tom Clancy’s Without Remorse, novog, nadolazećeg akcijskog trilera koji govori o podrijetlu izmišljenog lika Johna Kellyja, koji je drugi najpoznatiji autor lik po Jacku Ryanu.

Kao dio Clancyjeve filmske franšize Jack Ryan, film glumi Michaela B. Jordana kao mladog Johna Kellyja. On je majstorski vešta mornarička foka čiju trudnu ženu iznenada ubija odred maskiranih ruskih ubica. Iako je i sam više puta ustrijeljen, Kelly je odlučan da se osveti ubojicama.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

U glumačkoj postavi također su Jamie Bell (Rocketman), Jodie Turner-Smith (Queen & Slim), Guy Pearce (Prometheus), Brett Gelman (Stranger Things) i Colman Domingo (Black Racey Ma Rainey).

Tom Clancy’s Without Remorse režira talijanski pomagač u kriminalnoj akciji Stefano Sollima koji je prethodno vodio žestoke trilere “Sicario: Dan Soldada” i “Suburra”, a također i mini-seriju “ZeroZeroZero”.

Film se također temelji na istoimenoj knjizi Toma Clancyja, a adaptirali su ga kreator filma “Sicario” i “Yellowstone” Taylor Sheridan i TV-ov “The Right Stuff” pisac Will Staples.

Tom Clancy’s Without Remorse Film u kinima od Aprila 2021 !

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Radnja Filma Ukratko:

U ratom razorenoj regiji Sirije, elitni tim mornaričkih foka na čelu sa s. Šefom Johnom Kellyjem (Michael B. Jordan) spašava operativca CIA-e kojeg su bivše ruske vojne snage uzele kao taoce. Tri mjeseca kasnije, u očiglednoj odmazdi za njegovu ulogu u misiji, Kellynu trudnu suprugu Pam (Lauren London) ubija tim maskiranih ruskih atentatora u SAD-u. Iako je i sam više puta ustrijeljen, Kelly uspije ubiti sve osim jednog napadača prije nego što je hitno prebačen u bolnicu.

U međuvremenu se u Washingtonu, Kellyjeva prijateljica i bivša članica tima SEAL-a, poručnik Karen Greer (Jodie Turner-Smith) sastaje s agentom CIA-e Robertom Ritterom (Jamie Bell) i ministrom obrane Thomasom Clayem (Guy Pearce) kako bi razgovarala o njihovim mogućnostima odgovora. Procurile vijesti o ruskom napadu bez presedana na američko tlo uzrokovale su dodatno zaoštravanje ionako zategnutih odnosa dviju nacija. Ako se nešto uskoro ne učini, rezultat bi mogao biti rat u cjelini.

Izliječen od ozljeda, Kelly pronalazi korumpiranog ruskog diplomata koji je izdao putovnice ubojicama svoje supruge i prisiljava ga pod oružjem da odustane od imena preživjelog atentatora. Poslan u zatvor zbog zločina, Kelly se nagodbom otkriva otkrivajući da je odbjegli operativac Victor Rykov (Brett Gelman), bivši časnik specijalnih snaga koji se trenutno skriva u Murmansku u Rusiji.

Uz nevoljko odobrenje tajnika Claya, Kelly se pridružuje Greeru i Ritteru u strogo tajnoj misiji hvatanja Rykova i vraćanja u SAD kako bi se suočio s pravdom. Ali na putu do Murmanska, rusko zrakoplovstvo sruši njihov zrakoplov i strmoglavo pada u Beringovo more. Koristeći svoje SEAL vještine kako bi preživjeli nesreću, na kraju se probijaju do mjesta Rykova, da bi otkrili da je ubojstvo Kellyjeve obitelji bilo dio velike međunarodne zavjere koju su organizirale moćne političke osobe. Razapeta između osobne časti i odanosti svojoj zemlji, i dok sudbina nacija visi o koncu, Kelly nema drugog izbora nego razotkriti istinu, bez obzira na cijenu. Priču o eksplozivnom podrijetlu akcijskog junaka Johna Clarka, jednog od najpopularnijih likova u svemiru Jacka Ryana, Toma Clancyja, Bez grižnje savjesti, režirao je hvaljeni redatelj Stefano Sollima (Sicario: Day of the Soldado, Gomorrah, ZeroZeroZero).

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Michael B. Jordan, Jamie Bell, Jodie Turner-Smith, Guy Pearce, Brett Gelman, Colman Domingo, Luke Mitchell, Jack Kesy, Jacob Scipio, Cam Gigandet, Todd Lasance, Lauren London
Redatelj: Stefano Sollima
Scenarist: Taylor Sheridan, Will Staples
Žanr Filma: Akcija, Avantura, Krimi
Trajanje filma: // | Godina: 2021
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma:

Borat Supplemental Reportings (2021) Trailer Filma

Amazon je objavio službeni trailer za novi, nadolazeći komedijski specijalni "Borat Supplemental Reportings", koji...

Hitman’s Wife’s Bodyguard (2021) Trailer Filma

Pogledajte prvu službenu najavu za "Hitman's Wife's Bodyguard", nadolazeći nastavak hit akcijske-kriminalne komedije iz...

Batman: The Long Halloween, Part One (2021) Trailer Filma

Pogledajte službeni trailer za "Batman: The Long Halloween, Part One", novi, nadolazeći DC animirani...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU