Thursday, July 25, 2024

Toys of Terror (2020) Trailer Filma

Share

- Advertisement -

Objavljen je službeni trailer za novi božićni natprirodni horor triler “Toys of Terror”.

Napisala ga i izvršna direktorica filma je “The Simpsons” i kreatorice filma “Stan Against Evil” Dana Gould, a film se vrti oko stare uklete kuće u kojoj ostatak starih igračaka pripada jezivom dječaku duhu.

Film je režirao Nicholas Verso, scenarist i redatelj australskog trilera za Halloween “Boys in the Trees”.

Toys of Terror Film u kinima od Oktobra, 2020 !

Radnja Ukratko:

David i Hannah Cashman obećali su svojoj obitelji zabavan božićni odmor, ali kad stignu u veliku, staru kuću u snježnoj šumi Washingtona i dočeka ih poznati građevinski nadzornik, djeca ostvaruju plan svojih roditelja da radni odmor odmore; obnavljajući mjesto u nadi da će ga preokrenuti. Alicia, najstarija, iznervirana je, ali mlađa djeca ubrzo se rastrese kad, lutajući jezivom vilom, pronađu zalihu starih igračaka u napuštenoj igraonici. Ubrzo se čini da su nerazdvojni od svojih novih igračaka, pa do zaprepaštenja njihove dadilje Rose koja, zajedno s Alicijom, osjeća da nešto u kući nije sasvim u redu. Kako se sve čudnije i čudnije stvari počinju događati, Rose i Alicia naslućuju da bi u povijesti stare kuće moglo biti i više no što Cashmanovi dopuštaju. Može li obitelj pobjeći svojim životom – ili će zauvijek ostati u kući koja se raspada, i nikada više neće proslaviti još jedan Božić?

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Kyana Teresa, Georgia Waters, Verity Marks, Dayo Ade, Saul Elias, Zoe Fish
Redatelj: Nicholas Verso
Scenarist: Dana Gould
Žanr Filma: Horor
Trajanje filma: /
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave