Sunday, September 26, 2021
HomeFilmovi 2018Trailer: Deadpool 2 (2018)

Trailer: Deadpool 2 (2018)

Trailer: Deadpool 2 (2018)
Trailer: Deadpool 2 (2018)

Film Deadpool 2 (2018)

Prikazuje se od marta 2018. god.
Žanr:
Akcija / Avantura / Komedija
Režiser:
 David Leitch
Glavne uloge:
 Ryan Reynolds, David Harbour

Radnja Filma:
Rajan Rejnold je ponovo uskočio u crveno-crni kostim Deadpoola, iako mu je za to trebalo malo više vremena, kako bi spasao dekicu u nevolji. Možete pretpostaviti da se nije dobro završilo.

Ono što su autori otkrili iz ovog tizera, na osnovu malog “Nathan Summers Comming Soon” grafita na telefonskoj govornici, jeste da će nastavak definitivno doneti X-Men mutanta po imenu Cable. Mediji su ranije pisali da su najveće šanse da se u toj ulozi pojavi Dejvid K. Harbur.

Iako se u tizeru provlači šala da film “Deadpool 2” u bioskope “stiže… ne tako brzo”, za sada je kao datum premijere zakazan 2. mart 2018. godine.
Trailer:

Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.
Pogledaj dalje!

Poslijednje Dodano