Tuesday, May 24, 2022
HomeTraileriTrailer: The Last O.G. (2018) TV Series

Trailer: The Last O.G. (2018) TV Series

-

Datum izlaska: April 3, 2018 (na TBS)

The Last O.G. (2018) TV Series (2018– )
Žanr: Komedija
Godina TV Series (2018– )
Glavne uloge: Tracy Morgan, Tiffany Haddish, Cedric the Entertainer, Allen Maldonado, Ryan Gaul, Taylor Mosby, Dante Hoagland
Radnja filma:  Tray (Tracy Morgan) je bivši prevarant koji je šokiran kada vidi koliko se svijet promijenio kad je oslobođen iz zatvora zbog dobrog ponašanja nakon 15-godina. Vraćajući se u novonastalo Brooklyn susjedstvo, otkriva da se njegova bivša djevojka Shay (Tiffany Haddish), udala za ljubaznog i uspješnog bijelaca (Ryan Gaul) koji pomaže u podizanju blizanaca (Taylor Mosby i Dante Hoagland) , Ne želeći ništa drugo nego da se poveže sa svojom djecom, ali nemajući novca niti za samog sebe, Tray se vraća na vještine koje je naučio u zatvoru kako bi postigao zadovoljavajuće ciljeve dok je se upoznavao s nepoznatim teritorijem.

 

Trailer Serije:

 

Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte jos...

Latest posts