Transformers: War for Cyberton Season 1 (2020) Trailer Serije

Pogledajte prvu službenu najavu za film “Transformers: War for Cybertron”, Netflixovu nadolazeću anime seriju u tri poglavlja koja se temelji na Hasbro franšizi.

- Advertisement -

Pregled, koji je predstavljen prošlog vikenda na sajmu igračaka u New Yorku, nudi snimke iz prvog poglavlja pod nazivom “Opsada”.

Serija se odvija tijekom posljednjih sati građanskog rata između Autobotova i Decepticona.

Optimus Prime (glas Jake Foushee) i Megatron (Jason Marnocha) su dvojca zestokih vođa s suprotnih krajeva spektra. Oboje poduzimaju drastične mjere za pobjedu u ratu, stavljajući u strašnu opasnost njihov strani matični planet Cyberton.

Netflixove originalne serije producirao je Rooster Teeth, tvrtka koja stoji iza animiranih hitova “RWBY” i “gen: LOCK”.

Transformers: War for Cyberton Trilogy Season 1 Episode 1 2020

Tv Series Radnja ukratko:

Posljednji su sati razornog građanskog rata između Autobotova i Decepticona. Rat koji je rastrgao njihov matični planet Cybertron je na vrhuncu. Dvojica vođa, Optimus Prime i Megatron, obojica žele spasiti svoj svijet i objediniti svoje ljude, ali samo pod njihovim vlastitim uvjetima. U pokušaju da okonča sukob, Megatron je prisiljena razmotriti korištenje Allsparka, izvora čitavog života i moći na Cybertronu, za “preoblikovanje” Autobotova, čime se “objedinjuje” Cybertron. Prebrojani, nadmašeni i pod SIEGE-om, umorni Autoboti orkestriraju očajnički niz protunapada u misiji koja će se, ako sve nekako pođe po redu, završiti nezamislivim izborom: ubiti njihov planet kako bi ga spasili.

Tv Series Detalji:
Glavne uloge Glumci: Jake Foushee, Jason Marnocha, Linsay Rousseau, Joe Zieja, Frank Todaro, Rafael Goldstein, Keith Silverstein, Todd Haberkorn. Edward Bosco, Bill Rogers, Sophia Isabella, Brook Chalmers, Shawn Hawkins, Kaiser Johnson, Miles Luna, Mark Whitten
Kreator: Ricky Gervais
Žanr: Animacija, Tv Series
Trajanje: /
Zemlja: USA
Objavio: IMDB

Trailer Tv Series:

- Advertisement -

Povezani Članci

Najnoviji članci

Pročitajte jos...