Friday, May 24, 2024

Trick (2019) Trailer Filma

Share

- Advertisement -

Od redatelja koji vam je donio kultne trilere “Drive Angry” i “My Bloody Valentine” stiže novi film TRICK. Koji je postavljen za Noć vještica o serijskom ubojici poput Michaela Myersa. Koji je, unatoč tome što ga je policija ubila, čarobno se ponovno pojavio svaku Halloween noć u posljednjih nekoliko godina.

Pogledajte službeni trailer za film “Trick“, u kojem glumi Omar Epps (House, Scream 2) kao detektiv za ubojstva koji pokušava pronaći maskiranog psihopatu koji ide pod nazivom “Trick”, samo da biste shvatili da je ubojica neka vrsta plijena koji se ne može ubiti ili uhvatiti.

Režirao Patrick Lussier, koji je scenarij također napisao s Toddom Farmerom – oni su ekipa koja stoji iza “Drive Angry” i “My Bloody Valentine”, horor film Halloween također glumi Ellen Adair (Sinner: Sezona 2), Kristina Reyes (Blindspot) s Jamiejem Kennedyjem (Scream Films) i Tomom Atkinsom (Night of the Creeps, The Fog). Novi Horor filmovi 2019

Trick film u kinima od Oktobra, 2019 !

Radnja Ukratko:

U Noći vještica 2015. godine Patrick “Trick” Weaver masakrirao je svoje kolege na kostim zabavi. Nakon uhićenja uspio je pobjeći iz policijskog pritvora, ali ne prije nego što ga je pet puta ustrijelio detektiv Mike Denver. Svi vjeruju da Trick mora biti mrtav, ali kad maskirani ubojica ponovno nastupi za Noć vještica, i svaki Halloween nakon toga, shvate da noćna mora nije gotova. S Trickom koji pustoši i ubija ljude na sve zastrašujuće načine, Denver se neće zaustaviti ni pred čime i dovršiti će ono što je započeo i dovesti do pokolja.

Detalji filma:

Glavne uloge: Omar Epps, Ellen Adair, Kristina Reyes with Jamie Kennedy i Tom Atkins
Redatelj: Patrick Lussier
Scenarist: Todd Farmer, Patrick Lussier
Žanr Filma: Horor
Trajanje filma: /
Zemlja: USA, Umbra Sound Stages – Newburgh, New York
Oficijalni Sajt: IMDB Trix2019, Film Bridge International, Premiere Picture

Trailer Filma Trick:

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave