Friday, May 14, 2021

Trick (2019) Trailer Filma

Od redatelja koji vam je donio kultne trilere “Drive Angry” i “My Bloody Valentine” stiže novi film TRICK. Koji je postavljen za Noć vještica o serijskom ubojici poput Michaela Myersa. Koji je, unatoč tome što ga je policija ubila, čarobno se ponovno pojavio svaku Halloween noć u posljednjih nekoliko godina.

Pogledajte službeni trailer za film “Trick“, u kojem glumi Omar Epps (House, Scream 2) kao detektiv za ubojstva koji pokušava pronaći maskiranog psihopatu koji ide pod nazivom “Trick”, samo da biste shvatili da je ubojica neka vrsta plijena koji se ne može ubiti ili uhvatiti.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Režirao Patrick Lussier, koji je scenarij također napisao s Toddom Farmerom – oni su ekipa koja stoji iza “Drive Angry” i “My Bloody Valentine”, horor film Halloween također glumi Ellen Adair (Sinner: Sezona 2), Kristina Reyes (Blindspot) s Jamiejem Kennedyjem (Scream Films) i Tomom Atkinsom (Night of the Creeps, The Fog). Novi Horor filmovi 2019

Trick film u kinima od Oktobra, 2019 !

Radnja Ukratko:

U Noći vještica 2015. godine Patrick “Trick” Weaver masakrirao je svoje kolege na kostim zabavi. Nakon uhićenja uspio je pobjeći iz policijskog pritvora, ali ne prije nego što ga je pet puta ustrijelio detektiv Mike Denver. Svi vjeruju da Trick mora biti mrtav, ali kad maskirani ubojica ponovno nastupi za Noć vještica, i svaki Halloween nakon toga, shvate da noćna mora nije gotova. S Trickom koji pustoši i ubija ljude na sve zastrašujuće načine, Denver se neće zaustaviti ni pred čime i dovršiti će ono što je započeo i dovesti do pokolja.

Detalji filma:

Glavne uloge: Omar Epps, Ellen Adair, Kristina Reyes with Jamie Kennedy i Tom Atkins
Redatelj: Patrick Lussier
Scenarist: Todd Farmer, Patrick Lussier
Žanr Filma: Horor
Trajanje filma: /
Zemlja: USA, Umbra Sound Stages – Newburgh, New York
Oficijalni Sajt: IMDB Trix2019, Film Bridge International, Premiere Picture

Trailer Filma Trick:

The Forever Purge (2021) Trailer Filma

Pogledajte prvu službenu najavu za novi dio u filmskoj franšizi "The Forever Purge" koja...

Blindspotting Season 1 (2021) Trailer Serije

Službeni trailer objavljen je za nadolazeću originalnu seriju STARZ temeljenu na filmu "Blindspotting" iz...

Queen Bees (2021) Trailer Filma

Oskarovka Ellen Burstyn glumi žestoko neovisnu seniorku koja se bori s novim životom kao...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU