Recenzije Filmova i Serija

Čitajte najbolje recenzije i gledajte nove trailere, novosti u vezi svijeta filma i serija.

― Advertisement ―

Knock at the Cabin Trailer sa Dave Bautista

To je najnoviji triler scenarista i redatelja M. Nighta Shyamalana, a pojavio se potpuno novi trailer baš na vrijeme da vas preplaši za ovu...
HomeTraileriTrue Story Season 1 (2021) Trailer Serije

True Story Season 1 (2021) Trailer Serije

- Advertisement -

Objavljen je službeni trailer za “True Story”, novu ograničenu Netflix seriju u kojoj glume Kevin Hart i Wesley Snipes kao par braće koji su upleteni u svijet slavnih, kriminala i laži.

Scenario i izvršnu produkciju televizijskog scenariste i producenta Erica Newmana (Narcos, Narcos: Mexico), Netflixova serija vidi Harta kao poznatog stand-up komičara koji se vraća u svoj rodni grad u Philadelphiji zbog komične emisije. Ali kasnije te večeri nakon emisije, nađe se upleten u sve intenzivniju kriminalističku istragu u vezi sa svojim starijim bratom koji je još uvijek uključen u nezakonite aktivnosti. Snipes glumi Hartova brata.

- Advertisement -

U seriji također glume Theo Rossi (Luke Cage), Chris Diamantopoulos (Silikonska dolina), John Ales (The Nutty Professor) i Billy Zane (Titanic).

Producent i redatelj “Watchmen” Stephen Williams režirao je prve četiri epizode ove kriminalističke drame od sedam dijelova.

“True Story” Season 1 od Novembra, 2021

“True Story” Tv Series Radnja ukratko:

Koliko daleko ćete ići da zaštitite svoje? Kevin Hart i Wesley Snipes glume u True Story, uzbudljivom putovanju dvojice braće upletenih u svijet slavnih, kriminala i laži.

Svjetski poznati komičar očajnički traži izlaz nakon noći u Philadelphiji s bratom prijeti sabotiranjem više od njegovog uspjeha.

Tv Series Detalji:
Glavne uloge Glumci Kevin Hart, Wesley Snipes, Theo Rossi, Chris Diamantopoulos, John Ales, Billy Zane, Lauren London, William Catlett, Tawny Newsome, Ash Santos, Paul Adelstein
Kreator Stephen Williams (premiere episode)
Žanr: Krimi, Drama, Tv Series
Trajanje: /
Zemlja: USA
Objavio: IMDB

“True Story” Trailer Tv Series:

- Advertisement -