Tuesday, May 24, 2022
HomeTraileriTrying Season 1 (2020) Trailer Serije

Trying Season 1 (2020) Trailer Serije

-

Mladi britanski par odlučuje osnovati obitelj prolazeći postupak usvajanja u ovoj novoj seriji komedija za Apple TV Plus.

Koprodukcija Apple TV-a i BBC Studios, “Isprobavajuće” zvijezde Rafe Spall (Jurassic World: Padano kraljevstvo) i Esther Smith (Cuckoo) kao zaljubljeni par koji su se složili da je vrijeme da se nastane i naprave i odgajaju dijete zajedno. Problem je što nisu u stanju imati djecu. Dakle, odluče usvojiti. Ali s tom odlukom dolazi novi niz izazova i briga.

Imelda Staunton, Ophelia Lovibond i Oliver Chris također su zajedno.

Trying Season 1 Episode 1 od Maja, 2020

Tv Series Radnja ukratko:

Svi Nikki (Esther Smith) i Jason (Rafe Spall) žele dijete, ali to je jedino što jednostavno ne mogu imati.

Kako će napuniti narednih 50 godina ako ne mogu zasnovati obitelj? Oni su već prošli vikend prošli kroz Sopranos. Nakon što odbace svaku drugu mogućnost, Nikki i Jason odlučuju se usvojiti i suočeni su sa svijetom zbunjujućih novih izazova. Hoće li se komisija za usvajanje složiti sa svojim nefunkcionalnim prijateljima, obitelji s ručkama i kaotičnim životima da su spremni biti roditelji?

Tv Series Detalji:
Glavne uloge Glumci: Rafe Spall, Esther Smith, Imelda Staunton, Ophelia Lovibond, Oliver Chris
Kreator: /
Žanr: Comedy, Tv Series
Trajanje: /
Zemlja: UK
Objavio: IMDB

Trailer Tv Series:

Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte jos...

Latest posts