Sunday, June 16, 2024

Two Distant Strangers (2021) Trailer Filma

Share

- Advertisement -

Pogledajte službeni trailer za “Two Distant Strangers”, novu dramu u trajanju od 30 minuta koja je nedavno nominirana za najbolji kratki film u akciji uživo za ovogodišnje nagrade Oskar.

Pokušavajući pohitati kući svom kućnom ljubimcu, mladi Afroamerikanac doživio je životni susret s rasističkim policajcem. Ubrzo shvaća da je zapeo ponovno iznova proživljavajući taj isti grozan dan. Sad mora smisliti način da pobjegne ovom košmarnom danu a da ostane živ.

U filmu, koji će za nekoliko tjedana debitirati na streaming servisu Netflix, reper Joey BadaSS glumi crtača koji se mora vratiti kući da se brine o svom psu, ali nasilno ga uhvati nasilni policajac. Dan se neprestano ponavlja – i tako, on i dalje umire od policajca. To je dok ne smisli kako bez štete doći kući do svog psa.

Two Distant Strangers Film u kinima od Aprila 2021 !

Radnja Filma Ukratko:

Two Distant Strangers, ponovljeni pokušaji crtača Cartera Jamesa da se vrati kući svom psu osujećeni su ponavljajućim smrtonosnim susretom koji ga prisiljava da iznova i iznova živi isti grozan dan.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Joey BadaSS, Zaria, Andrew Howard
Redatelj: Travon Free, Martin Desmond Roe
Scenarist: Travon Free
Žanr Filma: Drama, Sci-Fi Filmovi 2021
Trajanje filma: 30min | Godina: 2021
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma:

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave