Wednesday, January 19, 2022
HomeTraileriUnpregnant (2020) Trailer Filma

Unpregnant (2020) Trailer Filma

-

 

Nakon što je otkrila da je trudna, uznemirena tinejdžerka prisiljena je zamoliti svog bivšeg najboljeg prijatelja da je odveze u ambulantu za abortus, u ovoj komediji o putovanju žena, koja bi trebala stići sljedećeg mjeseca na streaming HBO MAX.

Zvijezde “Unpregnant” Haley Lu Richardson (iz “The Edge of Seventeen” i “Split”) kao trudna srednjoškolka koja se sa svojim bivšim najboljim prijateljem iz djetinjstva upustila u putovanje koje se mijenjalo kroz život, a koje je glumila “Euphoria” proboj Barbie Ferreira.

U glavnoj ulozi nedavno dvostrukog nominira za emmyja Giancarla Esposito (Better Call Saul, The Mandalorian), film u režiji režira Rachel Lee Goldenberg, u čiju režiju spadaju nedavni glazbeni rimejk “Valley Girl”, kao i epizode emisija ” Sve je u redu “i” Čovjek koji traži ženu. ” Goldenberg je također pomogao u doživotnoj satiri Will Ferrell-Kristen Wiig “Smrtonosno usvajanje”.

Unpregnant Film u kinima od Spetembra, 2020 !

Radnja Ukratko:

Srednjoškolka Veronica otkriva da je trudna i obraća se svom bivšem najboljem prijatelju Baileyju za pomoć.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Haley Lu Richardson, Barbie Ferreira, Giancarlo Esposito, Alex MacNicoll, Ramona Young, Sugar Lyn Beard
Redatelj: Rachel Lee Goldenberg
Scenarist: Jenni Hendriks, William Parker
Žanr Filma: Drama
Trajanje filma: /
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte jos...

Latest posts