Recenzije Filmova i Serija

Čitajte najbolje recenzije i gledajte nove trailere, novosti u vezi svijeta filma i serija.

― Advertisement ―

Knock at the Cabin Trailer sa Dave Bautista

To je najnoviji triler scenarista i redatelja M. Nighta Shyamalana, a pojavio se potpuno novi trailer baš na vrijeme da vas preplaši za ovu...
HomeTraileriUtopia Season 1 (2020) Trailer Serije

Utopia Season 1 (2020) Trailer Serije

- Advertisement -

Amazon je objavio prvi služben trailer za “Utopiju”, novu mračnu seriju trilera zavjere od Gillian Flynn, spisateljice “Gone Girl” i “Sharp Objects”.

Amazonska glumačka skupina koja uključuje John Cusack, Sasha Lane, Rainn Wilson, Christopher Denham, Jessica Rothe i mnoge druge, originalna serija Amazon temelji se na istoimenoj istoimenoj britanskoj televizijskoj drami iz 2013. godine.

- Advertisement -

Pretpostavka se fokusira na skupinu slučajnih neznanaca koji se okupljaju kad otkriju zavjeru širom svijeta koja uključuje kriptični strip koji, čini se, predviđa trenutnu globalnu krizu.

Utopia Season 1 Episode 1, 2020

Tv Series Radnja ukratko:

Kad je zavjera u neuhvatljivom stripu Utopija stvarna, skupina mladih obožavatelja okuplja se da krene u iskrivljenu avanturu visokih uloga kako bi iskoristili ono što otkriju kako bi spasili sebe, jedni druge i na kraju čovječanstvo.

Tv Series Detalji:
Glavne uloge Glumci: John Cusack, Sasha Lane, Rainn Wilson, Christopher Denham, Jessica Rothe, Ashleigh LaThrop, Dan Byrd, Cory Michael Smith, Sonja Sohn
Kreator: Gillian Flynn
Žanr: Akcija, Drama, Misterija, Tv Series
Trajanje: /
Zemlja: USA
Objavio: IMDB

Trailer Tv Series:

- Advertisement -