Monday, May 20, 2024

Vacation Friends (2021) Trailer Filma

Share

- Advertisement -

“Vacation Friends” gledaju Cenu kao gadnu energičnu životinju sa zabave koja, uživa u pijanom odmoru u Meksiku, preplavi spontano prijateljstvo s izravnatim konjušarom (Howery) i njegovom ljupkom zaručnicom (ovdje je glumi “Nesigurni” “zvijezda Yvonne Orji).

Zvijezda WWE-a John Cena i komičar Lil Rel Howery postaju nevjerojatni prijatelji iz zabave u ovoj novoj raskalašnoj komediji za koju je objavljen službeni trailer.

Međutim, mjesec kasnije, Cenuin impulsivni lik i njegova jednako nepredvidiva djevojka – koju glumi Meredith Hagner (iz “Palm Springs” i “Search Party”), odluče se nepozvani pojaviti na vjenčanju svojih novih prijatelja s namjerom da naprave pustoš i natovarivši se svim vrstama opojnih droga i alkoholnih pića koje su čovjeku poznate.

Producent-scenarist, scenarist, scenarist Clay Tarver, nominiran za Emmy, debitira u dugometražnom igranom filmu s ovim filmom iz 20. stoljeća.

Vacation Friends Film u kinima od Augusta 2021 !

Radnja Filma Ukratko:

U ovoj sirovoj i raskalašnoj komediji, ravno vezanih Marcusa i Emily (Lil Rel Howery, Yvonne Orji), sprijateljili su se s divljim zabavljačima, Ronom i Kylom (John Cena, Meredith Hagner), u odmaralištu u Meksiku. Živeći u trenutku, obično ležerni par pušta se da uživa u tjednu nesputane zabave i razvrata sa svojim novim “prijateljima s odmora”. Mjesecima nakon šetnje divljom stranom, Marcus i Emily zgroženi su kad se Ron i Kyla nepozvani pojave na njihovom vjenčanju, stvarajući kaos i dokazujući da ono što se događa na odmoru ne mora nužno ostati na odmoru.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: John Cena, Lil Rel Howery, Yvonne Orji, Meredith Hagner, Robert Wisdom, Anna Maria Horsford, Lynn Whitfield, Travis Love, Carlos Santos, Tawny Newsome
Redatelj: Clay Tarver
Scenarist: Tom Mullen, Clay Tarver, Jonathan Goldstein, John Francis Daley
Žanr Filma: Avantura, Komedija, Familijarni Filmovi 2021
Trajanje filma: / | Godina: 2021
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma:

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave