Recenzije Filmova i Serija

Čitajte najbolje recenzije i gledajte nove trailere, novosti u vezi svijeta filma i serija.

― Advertisement ―

Knock at the Cabin Trailer sa Dave Bautista

To je najnoviji triler scenarista i redatelja M. Nighta Shyamalana, a pojavio se potpuno novi trailer baš na vrijeme da vas preplaši za ovu...
HomeTraileriVanquish (2021) Trailer Filma

Vanquish (2021) Trailer Filma

- Advertisement -

Objavljen je službeni trailer za “Vanquish”, novi akcijski krimić B-film u kojem glume Ruby Rose i Morgan Freeman.

Film je napisao i režirao redatelj George Gallo, koji je možda najpoznatiji po scenariju za kriminalističku komediju iz 80-ih “Midnight Run”. Gallo je također zaslužan za pisanje originalne priče za policajce “Bad Boys”, a upravo je prethodno napravio hollywoodski remake kriminalne komedije “Trag povratka” s Morganom Freemanom, Robertom De Nirom i Tommyjem Leejem Jonesom.

- Advertisement -

Smeštena tokom jedne noći, “Vanquish” vidi Rouz kao bivšeg ruskog kurira za krijumčarenje droge koja je primorana da pokupi niz ukradenog plijena kada njenu mladu ćerku drži kao taoca pokvareni bivši policajac, koga igra Frimen.

Vanquish Film u kinima od Aprila 2021 !

Radnja Filma Ukratko:

George Gallo, redatelj filma Double Take, Middle Men i The Poison Rose, dolazi ovaj elegantni, sjajni akcijski triler u kojem glume Morgan Freeman i Ruby Rose koji pokazuju na što očaj može natjerati čovjeka.

Majka Victoria (Rose) pokušava svoju tamnu prošlost staviti kao ruski kurir droge iza sebe, ali umirovljeni policajac Damon (Freeman) prisiljava Victoriju da izvrši naloge držeći njenu kćerku kao taoca. Sada Victoria mora upotrijebiti oružje, motocikl kako bi ubila niz nasilnih gangstera – ili možda više nikada neće vidjeti svoje dijete.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Ruby Rose, Morgan Freeman, Patrick Muldoon, Chris Mullinax, Nick Vallelonga
Redatelj: George Gallo
Scenarist: George Gallo, Samuel Bartlett
Žanr Filma: Akcija, Krimi, Triler, Filmovi 2021
Trajanje filma: 96 min | Godina: 2021
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma:

- Advertisement -