Thursday, June 24, 2021

Waiting for Anya (2020) Trailer Filma

Klinac glumac “Stranger Things” Noah Schnapp glumi 13-godišnjeg dječaka pastira koji živi u okupiranoj Francuskoj u službenom traileru za dramu Drugog svjetskog rata “Waiting for Anya”.

Film – u kojem glumi i Frederick Schmidt, Thomas Kretschmann s Anjelicom Huston i Jean Reno – temelji se na istoimenom romanu za mlade odrasle osobe, po najbolje prodavanom autoru “War Horse” Michaelu Morpurgu.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Inspirirana istinitom pričom, drama prati mladog dječaka pastira po imenu Jo (Schnapp), koji se sada mora ponašati kao čovjek kuće kad ga otac napusti i ode se boriti u ratu. Dok nacističko-njemački vojnici upadaju u njegovo malo Francusko selo, Jo nađe kako pomaže odbjeglom židovskom muškarcu (Schmidtu) koji se skriva u šumi i čeka da se ponovno spoji sa svojom kćeri Anjom.

Jo se ubrzo povezuje s lokalnim francuskim otporom, čiji su pripadnici pokrenuli podzemnu operaciju krijumčarenja gdje su izvlačili židovsku djecu preko granice iz južne Francuske u Španjolsku.

Waiting for Anya u kinima od Februara, 2020 !

Radnja Ukratko:

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Tijekom brana Drugog svjetskog rata, mladić Jo (Noah Schnapp) nailazi na opasnu tajnu: djeca se krijumčare iz nacističke Francuske na sigurno u Španjolsku. Kad se njemački vojnici usele u grad, stvari postaju još opasnije. Jo i njegov djed Henri (Jean Reno) osmisle plan uz pomoć Benjamina (Frederick Schmidt) i Horcade (Anjelica Huston) kako bi upriličili i posljednji odvažni napor da svu djecu preko granice odvedu na sigurno.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Sam Worthington, Lily Rabe, Stephen Tobolowsky, Adjoa Andoh, Lucy Capri, Lauren Cochrane, Shane Dean
Redatelj: Ben Cookson
Scenarist: Ben Cookson, Michael Morpurgo
Žanr Filma: Drama, Ratni
Trajanje filma: /
Zemlja: UK | Belgium
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

Titane (2021) Trailer Filma

Pogledajte prvu službenu najavu za Ducournauov "Titane". Riječ je o visoko stiliziranom trileru u...

Till Death (2021) Trailer Filma

Megan Fox glumi emocionalno rastrojenu ženu koja se ujutro nakon romantične večeri sa suprugom...

Settlers (2021) Trailer Filma

Mala obitelj pokušava preživjeti u zabačenoj koloniji na Marsu u ovom znanstveno-fantastičnom trileru za...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU