Recenzije Filmova i Serija

Čitajte najbolje recenzije i gledajte nove trailere, novosti u vezi svijeta filma i serija.

― Advertisement ―

Knock at the Cabin Trailer sa Dave Bautista

To je najnoviji triler scenarista i redatelja M. Nighta Shyamalana, a pojavio se potpuno novi trailer baš na vrijeme da vas preplaši za ovu...
HomeTraileriWalking with Herb (2021) Trailer Filma

Walking with Herb (2021) Trailer Filma

- Advertisement -

Edward James Olmos amaterski je igrač golfa koji se prijavljuje na sudjelovanje na golf turniru u svjetskom prvenstvu nakon što je dobio inspirativnu poruku od Boga u novoj sportskoj drami temeljenoj na vjeri “Walking with Herb”, za koju je objavljen službeni trailer.

Komičar George Lopez glumi i kao “Herb”, anđela čuvara motociklista koji stiže niotkuda kako bi postao Olmosov osobni caddy u ovom laganom vraćanju koje sliči nečemu poput “Tin Cup”, “Highway to Heaven”, “Touch by” anđeo.”

- Advertisement -

U filmu koji je režirao Ross Kagan Marks (The Heart Outright), također glume Kathleen Quinlan (Apollo 13) i Billy Boyd (Gospodar prstenova).

Walking with Herb Film u kinima od Aprila 2021 !

Radnja Filma Ukratko:

Joe Amable-Amo (Edward James Olmos) je direktor banke i bivši igrač golfa amatera koji se bori sa svojom vjerom nakon neočekivane tragedije. Suočen sa sumnjama u sebe, svoju svrhu i svoje vjerovanje u Boga, Joe je zapanjen kad mu Bog kaže da je odabran da nadahne svijet i igra na golf turniru na svjetskom prvenstvu. Vođen Božjim ekscentričnim osobnim glasnikom, Herbom (George Lopez), Joe saznaje da je naizgled nemoguće moguće … kroz vjeru, obitelj i druge šanse.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Edward James Olmos, George Lopez, Kathleen Quinlan, Billy Boyd, Jessica Medoff, Christopher McDonald, Gregory Nye, John Quinones
Redatelj: Ross Kagan Marks
Scenarist: Mark Medoff
Žanr Filma: Komedija
Trajanje filma: /
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma Walking with Herb:

- Advertisement -