Sunday, February 28, 2021

Walking with Herb (2021) Trailer Filma

Edward James Olmos amaterski je igrač golfa koji se prijavljuje na sudjelovanje na golf turniru u svjetskom prvenstvu nakon što je dobio inspirativnu poruku od Boga u novoj sportskoj drami temeljenoj na vjeri “Walking with Herb”, za koju je objavljen službeni trailer.

Komičar George Lopez glumi i kao “Herb”, anđela čuvara motociklista koji stiže niotkuda kako bi postao Olmosov osobni caddy u ovom laganom vraćanju koje sliči nečemu poput “Tin Cup”, “Highway to Heaven”, “Touch by” anđeo.”

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

U filmu koji je režirao Ross Kagan Marks (The Heart Outright), također glume Kathleen Quinlan (Apollo 13) i Billy Boyd (Gospodar prstenova).

Walking with Herb Film u kinima od Aprila 2021 !

Radnja Filma Ukratko:

Joe Amable-Amo (Edward James Olmos) je direktor banke i bivši igrač golfa amatera koji se bori sa svojom vjerom nakon neočekivane tragedije. Suočen sa sumnjama u sebe, svoju svrhu i svoje vjerovanje u Boga, Joe je zapanjen kad mu Bog kaže da je odabran da nadahne svijet i igra na golf turniru na svjetskom prvenstvu. Vođen Božjim ekscentričnim osobnim glasnikom, Herbom (George Lopez), Joe saznaje da je naizgled nemoguće moguće … kroz vjeru, obitelj i druge šanse.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Edward James Olmos, George Lopez, Kathleen Quinlan, Billy Boyd, Jessica Medoff, Christopher McDonald, Gregory Nye, John Quinones
Redatelj: Ross Kagan Marks
Scenarist: Mark Medoff
Žanr Filma: Komedija
Trajanje filma: /
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma Walking with Herb:

Shadow and Bone Season 1 (2021) Trailer Serije

Netflix je objavio službenu najavu za "Shadow and Bone", nudeći prvi pogled na novu...

The One Season 1 (2021) Trailer Serije

"The One" nova je Netflixova originalna serija za koju je objavljen službeni trailer. Serija...

Senior Moment (2021) Trailer Filma

William Shatner stariji je građanin kojem je vozačka dozvola suspendirana u laganoj komediji "Senior...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU