Wednesday, June 19, 2024

Walking with Herb (2021) Trailer Filma

Share

- Advertisement -

Edward James Olmos amaterski je igrač golfa koji se prijavljuje na sudjelovanje na golf turniru u svjetskom prvenstvu nakon što je dobio inspirativnu poruku od Boga u novoj sportskoj drami temeljenoj na vjeri “Walking with Herb”, za koju je objavljen službeni trailer.

Komičar George Lopez glumi i kao “Herb”, anđela čuvara motociklista koji stiže niotkuda kako bi postao Olmosov osobni caddy u ovom laganom vraćanju koje sliči nečemu poput “Tin Cup”, “Highway to Heaven”, “Touch by” anđeo.”

U filmu koji je režirao Ross Kagan Marks (The Heart Outright), također glume Kathleen Quinlan (Apollo 13) i Billy Boyd (Gospodar prstenova).

Walking with Herb Film u kinima od Aprila 2021 !

Radnja Filma Ukratko:

Joe Amable-Amo (Edward James Olmos) je direktor banke i bivši igrač golfa amatera koji se bori sa svojom vjerom nakon neočekivane tragedije. Suočen sa sumnjama u sebe, svoju svrhu i svoje vjerovanje u Boga, Joe je zapanjen kad mu Bog kaže da je odabran da nadahne svijet i igra na golf turniru na svjetskom prvenstvu. Vođen Božjim ekscentričnim osobnim glasnikom, Herbom (George Lopez), Joe saznaje da je naizgled nemoguće moguće … kroz vjeru, obitelj i druge šanse.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Edward James Olmos, George Lopez, Kathleen Quinlan, Billy Boyd, Jessica Medoff, Christopher McDonald, Gregory Nye, John Quinones
Redatelj: Ross Kagan Marks
Scenarist: Mark Medoff
Žanr Filma: Komedija
Trajanje filma: /
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma Walking with Herb:

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave