Tuesday, July 2, 2024

WeCrashed Trailer Drama sa Jared Leto, Anne Hathaway 2022

Share

- Advertisement -

Objavljen je službeni teaser za “WeCrashed”, novu, nadolazeću mini seriju za Apple TV Plus, u kojoj Jared Leto glumi suosnivača “WeWorka” Adama Neumanna i Anne Hathaway kao Neumannova supruga i poslovna partnerica Rebekah Neumann.

Serija od osam epizoda dramatizira uspon i pad WeWorka, startup tvrtke za nekretnine koja je pružala fleksibilne zajedničke radne prostore, ali nikada nije mogla ostvariti profit.

Ograničena serija, u kojoj također glume Kyle Marvin, America Ferrera i O. T. Fagbenle, temelji se na Wondery podcastu “WeCrashed: The Rise and Fall of WeWork” Leeja Eisenberga i Drewa Crevella. Oni također služe kao kreatori i pisci emisije.

Scenaristički, režijski i producentski dvojac John Requa i Glenn Ficarra režirali su i producirali mini-seriju. Requa i Ficarra zasluge uključuju pisanje i režiju filmova “Volim te Phillip Morris” i “Focus”. Režirali su i “Lud, glup, ljubav” i pilot epizodu “Ovo smo mi”.

WeCrashed Season 1 od Marta, 2022

Radnja serije ukratko

Inspiriran stvarnim događajima – i ljubavnom pričom u središtu svega. WeWork je iz jednog coworking prostora izrastao u globalni brend vrijedan 47 milijardi dolara za manje od deset godina. Zatim, u manje od godinu dana, njegova je vrijednost pala za 40 milijardi dolara. Što se dogodilo? Glavne uloge tumače Jared Leto kao Adam Neumann, Anne Hathaway kao Rebekah Neumann i Kyle Marvin kao Miguel McKelvey.

WeCrashed Trailer Tv Series

Tv Series Detalji

Glavne uloge Glumci

Jared Leto, Anne Hathaway, Kyle Marvin, America Ferrera, O. T. Fagbenle

Kreator

John Requa i Glenn Ficarra

Žanr

Drama, Tv Series

Trajanje

/

Zemlja

USA

Objavio

IMDB

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave