Tuesday, May 11, 2021

Weekenders (2021) Trailer Filma

Mainframe Pictures objavio je službeni trailer za indie dramu pod nazivom Weekenders, najnoviji slatki i iskreni film filma Ten Minutes to Midnight (Erik Bloomquist).

Ovo će debitirati u kinima (!!) širom SAD-a ovog vikenda, baš na vrijeme za Valentinovo. Kako njihov dugi vikend odmiče, četverac je prisiljen razmišljati o svojoj kolektivnoj prtljazi, o tome koliko je prednost prioritetu vezana za udobnost i što se događa kad svi odu kući. Bloomquist je napisao, režirao i glumio. U glumačkoj postavi glume i Peyton Michelle Edwards, Ehad Berisha i Maggie McMeans. Ovo izgleda kao neki zabavni hipstercore o tim mladima koji pokušavaju uživati. Čini se laganim i laganim za uživanje.

Weekenders Film u kinima od Februara, 2021 !

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Radnja Filma Ukratko:

U novom komičnom filmu Erika Bloomquista Weekenders. Kako dugi vikend odmiče, četverac je prisiljen razmišljati o svojoj kolektivnoj prtljazi, o tome koliko je prednost prioritetu prioritet, a što se događa kad svi odu kući. Weekenders je i napisao i režirao filmaš Erik Bloomquist, prethodno redatelj filmova Davno izgubljeni i Deset minuta do ponoći, kao i nekoliko kratkih filmova i TV serije “The Cobblestone Corridor”. Koliko je poznato, ovo nije premijerno izvedeno ni na jednom festivalu ili bilo gdje drugdje.

Detalji filma:

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Glavne uloge Glumci: Peyton Michelle Edwards, Erik Bloomquist, Ehad Berisha, Maggie McMeans, Rudd Anderson, Jeffrey Fryer
Redatelj: Erik Bloomquist
Scenarist: Erik Bloomquist
Žanr Filma: Komedija, Drama, Romansa
Trajanje filma: 76 min
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma Weekenders :

The Protege (2021) Trailer Filma

Akcijska zvijezda Maggie Q (Nikita) vješta je atentatorica u novom službenom traileru za nadolazeći...

The Green Knight (2021) Trailer Filma

Pogledajte službenu cjelovečernju najavu za nadolazeći srednjovjekovni fantastični film "The Green Knight", koji se...

Fatherhood (2021) Trailer Filma

Komičar Kevin Hart bavi se svakodnevnim borbama oko roditeljstva malog djeteta u prvom službenom...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU