Wednesday, March 3, 2021

Weekenders (2021) Trailer Filma

Mainframe Pictures objavio je službeni trailer za indie dramu pod nazivom Weekenders, najnoviji slatki i iskreni film filma Ten Minutes to Midnight (Erik Bloomquist).

Ovo će debitirati u kinima (!!) širom SAD-a ovog vikenda, baš na vrijeme za Valentinovo. Kako njihov dugi vikend odmiče, četverac je prisiljen razmišljati o svojoj kolektivnoj prtljazi, o tome koliko je prednost prioritetu vezana za udobnost i što se događa kad svi odu kući. Bloomquist je napisao, režirao i glumio. U glumačkoj postavi glume i Peyton Michelle Edwards, Ehad Berisha i Maggie McMeans. Ovo izgleda kao neki zabavni hipstercore o tim mladima koji pokušavaju uživati. Čini se laganim i laganim za uživanje.

Weekenders Film u kinima od Februara, 2021 !

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Radnja Filma Ukratko:

U novom komičnom filmu Erika Bloomquista Weekenders. Kako dugi vikend odmiče, četverac je prisiljen razmišljati o svojoj kolektivnoj prtljazi, o tome koliko je prednost prioritetu prioritet, a što se događa kad svi odu kući. Weekenders je i napisao i režirao filmaš Erik Bloomquist, prethodno redatelj filmova Davno izgubljeni i Deset minuta do ponoći, kao i nekoliko kratkih filmova i TV serije “The Cobblestone Corridor”. Koliko je poznato, ovo nije premijerno izvedeno ni na jednom festivalu ili bilo gdje drugdje.

Detalji filma:

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Glavne uloge Glumci: Peyton Michelle Edwards, Erik Bloomquist, Ehad Berisha, Maggie McMeans, Rudd Anderson, Jeffrey Fryer
Redatelj: Erik Bloomquist
Scenarist: Erik Bloomquist
Žanr Filma: Komedija, Drama, Romansa
Trajanje filma: 76 min
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma Weekenders :

Voyagers (2021) Trailer Filma

Pogledajte službeni teaser za "Voyagers", koji nudi prvi pogled na novi znanstveno-fantastični svemirski triler...

Operation Varsity Blues: The College Admissions Scandal (2021) Trailer Filma

Pogledajte službeni trailer za "Operation Varsity Blues: The Scandal Admissions Scandal", dokumentarni film koji...

Jupiter’s Legacy Season 1 (2021) Trailer Serije

Netflix je objavio službenu najavu za "Jupiter's Legacy", nadolazeću superherojsku seriju najprodavanijeg pisca stripova...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU