Thursday, June 13, 2024

Weekenders (2021) Trailer Filma

Share

- Advertisement -

Mainframe Pictures objavio je službeni trailer za indie dramu pod nazivom Weekenders, najnoviji slatki i iskreni film filma Ten Minutes to Midnight (Erik Bloomquist).

Ovo će debitirati u kinima (!!) širom SAD-a ovog vikenda, baš na vrijeme za Valentinovo. Kako njihov dugi vikend odmiče, četverac je prisiljen razmišljati o svojoj kolektivnoj prtljazi, o tome koliko je prednost prioritetu vezana za udobnost i što se događa kad svi odu kući. Bloomquist je napisao, režirao i glumio. U glumačkoj postavi glume i Peyton Michelle Edwards, Ehad Berisha i Maggie McMeans. Ovo izgleda kao neki zabavni hipstercore o tim mladima koji pokušavaju uživati. Čini se laganim i laganim za uživanje.

Weekenders Film u kinima od Februara, 2021 !

Radnja Filma Ukratko:

U novom komičnom filmu Erika Bloomquista Weekenders. Kako dugi vikend odmiče, četverac je prisiljen razmišljati o svojoj kolektivnoj prtljazi, o tome koliko je prednost prioritetu prioritet, a što se događa kad svi odu kući. Weekenders je i napisao i režirao filmaš Erik Bloomquist, prethodno redatelj filmova Davno izgubljeni i Deset minuta do ponoći, kao i nekoliko kratkih filmova i TV serije “The Cobblestone Corridor”. Koliko je poznato, ovo nije premijerno izvedeno ni na jednom festivalu ili bilo gdje drugdje.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Peyton Michelle Edwards, Erik Bloomquist, Ehad Berisha, Maggie McMeans, Rudd Anderson, Jeffrey Fryer
Redatelj: Erik Bloomquist
Scenarist: Erik Bloomquist
Žanr Filma: Komedija, Drama, Romansa
Trajanje filma: 76 min
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma Weekenders :

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave