Wendell & Wild Trailer Animirani film

Iz vizualno inventivnog uma Henryja Selicka, hvaljenog redatelja stop-motion horor klasika “The Nightmare Before Christmas” i “Coraline”. I od prekrasno opakog komičarskog uma Jordana Peelea, redatelja horora filmova “Nope”, “Us” i “Get Out”.

- Advertisement -

Ovo je nova stop-motion animirana komedija mračne fantazije o mladoj tinejdžerici (ovdje joj je glas posudio Lyric Ross iz “This Is Us”) koja se sprijateljila s dva svoja osobna demona po imenu “Wendell i Wild” (glas posudio Keegan-Michael Key i Jordan Peele).

“Wendell & Wild” je prvi režirani dugometražni film Henryja Selicka otkako je 2009. godine snimio stop-motion film “Coraline” koji je producirala Laika. Film se temelji na neobjavljenoj dječjoj knjizi Henryja Selicka i Claya McLeoda Chapmana, ali scenarij su napisali Jordan Peele i Selick. Peele također radi kao producent na filmu.

Ostali članovi glasovne postave su Angela Bassett, James Hong, Ving Rhames, Sam Zelaya, Tamara Smart, Seema Virdi i Ramona Young.

Wendell & Wild Film u kinima od Oktobra 2022 !

Radnja Filma Ukratko:

Iz predivno opakih umova Henryja Selicka (redatelj filmova Noćna mora prije Božića i Coraline) i Jordana Peelea (Ne, mi, izađi van) dolazi priča o Kat (Lyric Ross), problematičnoj tinejdžerici koju progoni njezina prošlost, a koja se mora suočiti s njezine osobne demone, Wendell & Wild (glume Keegan-Michael Key i Jordan Peele) da započne novi život u svom starom rodnom gradu.

U nastavku pogledajte trailer Wendell & Wild:

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci:

Lyric Ross, Keegan-Michael Key, Jordan Peele, Angela Bassett, James Hong, Ving Rhames, Sam Zelaya, Tamara Smart, Seema Virdi, Ramona Young

Žanr Filma:

Animacija, Avantura, Komedija, Filmovi 2022

Redatelj:

Henry Selick

Scenarist:

Clay McLeod Chapman, Jordan Peele, Henry Selick

Trajanje filma:

1h 47min Godina: 2022

Zemlja:

USA

Oficijalni Sajt:

IMDB

- Advertisement -

Povezani Članci

Najnoviji članci

Pročitajte jos...