Friday, May 14, 2021

West Side Story (2021) Trailer Filma

Pogledajte novoizdavanu najavu za nadolazeći remake klasičnog mjuzikla i broadwayske scenske predstave “West Side Story” na velikom platnu u kojoj je prvoplasirani Oskarom nagrađivani redatelj “Spašavanje privatnog Ryana” i “Schindlerova lista”. – bilo koja pjesma i ples.

Još jednom, to su Morski psi nasuprot Jets-a! Ali ovaj put proslavljeni redatelj Steven Spielberg zove pucnjavu.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Labavo nadahnut Shakespeareovom predstavom Romeo i Julija, priča se odvija 1957. u New Yorku i istražuje intenzivno rivalstvo dviju uličnih bandi: Morskih pasa, koji su iz većinski portorikanskog susjedstva, i Jetsa, koji dolaze iz susjednog Irca. Katolička zajednica.

U ovoj novoj verziji glume Ansel Elgort (Dječji vozač) i pridošlica Rachel Zegler kao zaljubljeni ljubavnici Tony i Maria. Sporedna uloga uključuje Corey Stoll i Brian d’Arcy James s Ritom Moreno kao vlasnicom lokalne trgovine Valentinom. Moreno je slavno glumila u originalnoj filmskoj verziji iz 1961. godine, u kojoj je osvojila Oscara za portret Anite. U ovom novom remakeu glumica “Prom” Ariana DeBose preuzima ulogu Anite.

West Side Story Film u kinima od Decembra 2021 !

Radnja Filma Ukratko:

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Režirao ga je oskarovac Steven Spielberg, iz scenarija Pulitzerove nagrade i dobitnika Tonyja Tonyja Kushnera, WEST SIDE STORY priča klasičnu priču o žestokom rivalstvu i mladoj ljubavi 1957. u New Yorku. Ova reimaginacija voljenih glazbenih zvijezda Ansel Elgort (Tony); Rachel Zegler (Maria); Ariana DeBose (Anita); David Alvarez (Bernardo); Mike Faist (Riff); Josh Andrés Rivera (Chino); Ana Isabelle (Rosalía); Corey Stoll (poručnik Schrank); Brian d’Arcy James (policajac Krupke); i Rita Moreno (u ulozi Valentine, koja je vlasnik trgovine na uglu u kojoj Tony radi).

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Ansel Elgort, Rachel Zegler, Ariana DeBose, David Alvarez, Mike Faist, Josh Andres Rivera, Ana Isabelle, Corey Stoll, Brian d’Arcy James, Rita Moreno
Redatelj: Steven Spielberg
Scenarist: Tony Kushner, Arthur Laurents
Žanr Filma: Krimi, Drama, Musical Filmovi 2021
Trajanje filma: / | Godina: 2021
Zemlja: USA | Spain
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma West Side Story:

The Forever Purge (2021) Trailer Filma

Pogledajte prvu službenu najavu za novi dio u filmskoj franšizi "The Forever Purge" koja...

Blindspotting Season 1 (2021) Trailer Serije

Službeni trailer objavljen je za nadolazeću originalnu seriju STARZ temeljenu na filmu "Blindspotting" iz...

Queen Bees (2021) Trailer Filma

Oskarovka Ellen Burstyn glumi žestoko neovisnu seniorku koja se bori s novim životom kao...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU