Saturday, June 15, 2024

Where the Crawdads Sing Trailer sa Daisy Edgar-Jones u glavnoj ulozi

Share

- Advertisement -

Objavljen je službeni trailer za “Where the Crawdads Sing”, novi misteriozni film temeljen na bestseler romanu Delie Owens.

U produkciji Reese Witherspoon i Lauren Neustadter, u filmu glumi Daisy Edgar-Jones (iz neobičnih trilera “Fresh” i Hulu mini serije “Normal People”) kao Kya, tajanstvena mlada žena iz močvarnih područja Sjeverne Karoline koja postaje glavna osumnjičena u ubojstvu lokalnog mladića.

U režiji Olivije Newman (Prva utakmica) i scenariju Lucy Alibar (Beasts of the Southern Wild, Troop Zero), u filmu također glume Taylor John Smith, Harris Dickinson, Michael Hyatt, Sterling Macer, Jr., i David Strathairn.

Where the Crawdads Sing Film u kinima od Jula 2022 !

Radnja Filma Ukratko:

Iz najprodavanijeg romana proizlazi zadivljujuća misterija. WHERE THE CRAWDADS SING priča priču o Kyi (Daisy Edgar-Jones), napuštenoj djevojci koja je odrasla u opasnim močvarama Sjeverne Karoline. Godinama su glasine o “Marsh Girl” proganjale Barkley Cove, izolirajući oštru i otpornu Kyu iz njezine zajednice. Privučena dvojicom mladića iz grada, Kya se otvara novom i zapanjujućem svijetu; ali kada je jedna od njih pronađena mrtva, zajednica je smjesta baci kao glavnog osumnjičenika. Kako se slučaj razvija, presuda o tome što se zapravo dogodilo postaje sve nejasnija, prijeteći da će otkriti mnoge tajne koje su ležale u močvari.

Where the Crawdads Sing Trailer Filma:

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci:

Daisy Edgar-Jones, Taylor John Smith, Harris Dickinson, Michael Hyatt, Sterling Macer, Jr., David Strathairn

Žanr Filma:

Drama, Misterija, Filmovi 2022

Redatelj:

Olivia Newman

Scenarist:

Lucy Alibar, Delia Owens

Trajanje filma:

/ min Godina: 2022

Zemlja:

USA

Oficijalni Sajt:

IMDB

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave