Wish Dragon (2021) Trailer Filma

Pogledajte službeni trailer za “Wish Dragon”, novu CG animiranu komediju koja sadrži glasove glumca / glazbenika / YouTubera Jimmyja Wonga (Mulan iz 2020.) s Johnom Choom (Zvjezdane staze, Searching) kao Longom, ciničnim, ali svemogućim zmaj sposoban ispuniti želje.

- Advertisement -

Tinejdžer iz radničke klase dobiva priliku da se ponovno okupi sa svojim starim najboljim prijateljem iz djetinjstvau ovoj novoj srdačnoj obiteljskoj komediji tvrtke Sony Pictures Animation, koja će se sljedeći mjesec prikazivati na Netflixu, udovolji želja magičnog zmaja sličnog Genieu.

U glumačkoj postavi također su Constance Wu, Natasha Liu Bordizzo, Will Yun Lee, Jimmy O. Yang, Bobby Lee, Aaron Yoo i Ronny Chieng.

Animirani film napisao je i režirao ilustrator / konceptualni umjetnik Chris Appelhans koji je radio u odjelu umjetnosti i animacije za filmove poput “Coraline”, “Rise of the Guardians” i “Monster House”.

Wish Dragon Film u kinima od Juna 2021 !

Radnja Filma Ukratko:

Odlučni tinejdžer Din čezne za ponovnim povezivanjem sa svojim najboljim prijateljem iz djetinjstva kada sretne zmaja koji mu želi pružiti želju i koji ga vodi u avanturu tisuću godina u nastajanju.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Jimmy Wong, John Cho, Constance Wu, Natasha Liu Bordizzo, Will Yun Lee, Jimmy O. Yang, Bobby Lee, Aaron Yoo, Ronny Chieng
Redatelj: Chris Appelhans
Scenarist: Chris Appelhans, Xiaocao Liu
Žanr Filma: Animacija, Avantura, Komedija, Filmovi 2021
Trajanje filma: 98 min | Godina: 2021
Zemlja: China | USA | Canada
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma:

- Advertisement -

Povezani Članci

Najnoviji članci

Pročitajte jos...