Sunday, July 21, 2024

Wolfwalkers (2020) Trailer Filma

Share

- Advertisement -

Od hvaljenih animatora koji su vam donijeli za Oscara nominirane animirane fantastično-avanturističke filmove “The Secret of Kells” i “Song of the Sea”.

Evo najave za “Wolfwalkers”, novi animirani film za Apple TV, koji je u režiji, koscenariji i koprodukciji priznatog irskog animatora Tomma Moorea.

Inspiriran keltskim folklorom, originalni film o Appleu prati mladog engleskog lovca šegrta dok putuje u zabačeni dio Irske s ocem u opasnoj misiji kako bi uništio posljednji poznati čopor vukova.

Wolfwalkers Film u kinima od 2020 !

Radnja Ukratko:

U vrijeme praznovjerja i magije, mladi lovac šegrt, Robyn Goodfellowe, putuje u Irsku s ocem kako bi izbrisao posljednji vuk. Dok istražuje zabranjene zemlje izvan gradskih zidina, Robyn se sprijatelji sa slobodoumnom djevojkom Mebh, članicom tajanstvenog plemena za koju se priča da se noću može transformirati u vukove. Dok traže Mebhinu nestalu majku, Robyn otkriva tajnu koja je odvlači dalje u začarani svijet Wolfwalkera i riskira da se pretvori u onu stvar koju njezin otac ima zadatak uništiti.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Honor Kneafsey, Eva Whittaker, Sean Bean, Maria Doyle Kennedy
Redatelj: Tomm Moore, Ross Stewart
Scenarist: Will Collins, Tomm Moore
Žanr Filma: Animacija, Avantura, Familijarni
Trajanje filma: 100 min
Zemlja: Luxembourg | Ireland | USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave