Saturday, May 15, 2021

Words on Bathroom Walls (2020) Trailer Filma

Pogledajte prvi službeni trailer za “Words on Bathroom Walls”, nadolazeću dramu koja se temelji na istoimenom romanu za mlade-odrasle Julia Walton.

Filmske zvijezde Charlie Plummer (iz Huluovih filmova “Looking for Alaska” i “Lean on Pete”) kao Adam, socijalno nespretan tinejdžer koji sanja da postane profesionalni kuhar, ali mu je skrenuta pažnja kad mu iznenada dijagnosticira šizofreniju, koja uključuje intenzivne halucinacije.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Osim Plummera, glumi i Taylor Russell (iz “Waves”) kao Adamovo novo zaljubljeništvo u srednju školu, a Molly Parker (Deadwood) i Walton Goggins (opravdano) igraju Adamove duboko zabrinute roditelje.

Andy Garcia i AnnaSophia Robb također su zvijezde.

Words on Bathroom Walls Film u kinima 2020 !

Radnja Ukratko:

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Words on Bathroom Walls pripovijeda o Adamu (Charlie Plummer), koji je, čini se, vaš tipični mladi odrasli čovjek – pomalo neiskren nad bijesnim hormonima i uzbuđen zbog budućnosti gdje slijedi svoj san o kuhanju. Adamu je dijagnosticirana mentalna bolest koju čuva u tajnosti u svojoj novoj školi. Živeći u stalnom strahu da će biti izložen, Adam pronalazi srodnu dušu utjehe u Mayi (Taylor Russell), iznuđenoj i žestoko inteligentnoj djevojci koja ga nadahnjuje da otvori svoje srce, a ne bude definiran njegovim stanjem. Uz podršku svog novopečenog romantizma i obitelji, Adam se nada da će prvi put moći ugledati svjetlo i zajedno pobjeđivati pred izazovima koji predstoje.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Charlie Plummer, Taylor Russell, Molly Parker, Walton Goggins, Andy Garcia, AnnaSophia Robb, Devon Bostick, Beth Grant, Lobo Sebastian
Redatelj: Thor Freudenthal
Scenarist: Nick Naveda (screenplay), Julia Walton
Žanr Filma: Drama
Trajanje filma: /
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

The Forever Purge (2021) Trailer Filma

Pogledajte prvu službenu najavu za novi dio u filmskoj franšizi "The Forever Purge" koja...

Blindspotting Season 1 (2021) Trailer Serije

Službeni trailer objavljen je za nadolazeću originalnu seriju STARZ temeljenu na filmu "Blindspotting" iz...

Queen Bees (2021) Trailer Filma

Oskarovka Ellen Burstyn glumi žestoko neovisnu seniorku koja se bori s novim životom kao...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU