Recenzije Filmova i Serija

Čitajte najbolje recenzije i gledajte nove trailere, novosti u vezi svijeta filma i serija.

― Advertisement ―

Knock at the Cabin Trailer sa Dave Bautista

To je najnoviji triler scenarista i redatelja M. Nighta Shyamalana, a pojavio se potpuno novi trailer baš na vrijeme da vas preplaši za ovu...
HomeTraileriWork It (2020) Trailer Filma

Work It (2020) Trailer Filma

- Advertisement -

Da bi se upisala na fakultet svojih snova, ambiciozna tinejdžerka skuplja raznoliku skupinu plesača amatera koji će se natjecati u svom srednjoškolskom plesnom natjecanju.

Pogledajte službeni trailer za “Work It”, novi Netflixov originalni plesni film gdje glumi Sabrina Carpenter kao pametna i vođena srednjoškolka koja uvjerava svoju najbolju prijateljicu (glumila je na društvenim mrežama ličnost Liza Koshy) koja će joj pomoći da formira novi srednjoškolski plesni odjel koji će se sastojati od misfita i neobrazovanih plesača.

- Advertisement -

Film, koji također glumi Keiynan Lonsdale (Love Simon) i Jordan Fisher (To All the Boys: PS I Still Love You), režirao je indie filmaš Laura Terruso (Good Girls Get High, Fits and Starts), a napisao Pisarica “UglyDolls” Alison Peck.

Work It Film u kinima od Augusta, 2020 !

Radnja Ukratko:

Ples na vlastiti ritam …

Kad prijem Quinn Ackerman na koledž njenih snova ovisi o njezinu nastupu na plesnom natjecanju, ona formira skupinu plesača koja će primiti najbolju momčad u školi … sada samo treba naučiti plesati.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Sabrina Carpenter, Liza Koshy, Keiynan Lonsdale, Jordan Fisher, Drew Ray Tanner, Michelle Buteau
Redatelj: Laura Terruso
Scenarist: Alison Peck
Žanr Filma: Komedija, Music
Trajanje filma: 93 min
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

- Advertisement -