Thursday, June 13, 2024

Wrong Turn (2021) Trailer Filma

Share

- Advertisement -

Dok slučajno zaluta u zabačeni dio Apalačkog puta, skupina planinara nađe se na udaru tajanstvenog klana manijaka koji žive u planinama.

Pogledajte službeni trailer za ponovno podizanje horor franšize “Wrong Turn”, koji je sedmi film u kultnoj seriji filmova “Wrong Turn”.

U ovoj režiji originalnog filma “Pogrešan zaokret” iz 2007. godine u kojem je glumila Eliza Dushku, Charlotte Vega (iz Netflixove serije “Ratnička opatica”) glumi glavnu ulogu kao Jen. Ona je mlada planinarka koja se našla izvan kursa, lutajući negdje usred šume sa svojim prijateljima, da bi otkrila da su zakoračili u zemlju u kojoj živi opaka banda planinskih ljudi iz šume. I mame u zamci u izobilju!

U glumačkoj postavi su i Adain Bradley, Bill Sage, Emma Dumont, Dylan McTee, Daisy Head, Adrian Favela, Tim DeZarn, s Matthewom Modineom kao Jeninim zabrinutim ocem.

Napisao ga je tvorac franšize Alan B. McElroy, ovu ažuriranu verziju “Pogrešnog zaokreta” režira nadolazeći horor-pomoćnik Mike P. Nelson, koji je prethodno snimio kultni postapokaliptični horor-triler “The Domaci”.

Wrong Turn Film u kinima od Januara, 2021 !

Radnja Ukratko:

Strah od Backwoodsa i neizvjesnost susreću se kad Jen (Charlotte Vega) i grupa prijatelja krenu pješačiti Apalačkim putom. Unatoč upozorenjima da se drže staze, planinari skreću s puta – i prelaze u zemlju u kojoj živi Zaklada, skrivena zajednica stanovnika planina koji koriste smrtonosna sredstva kako bi zaštitili svoj način života. Iznenada pod opsadom čini se da su Jen i njezini prijatelji krenuli do točke bez povratka – osim ako ih Jenin otac (Matthew Modine) ne stigne na vrijeme.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Sam Worthington, Lily Rabe, Stephen Tobolowsky, Adjoa Andoh, Lucy Capri, Lauren Cochrane, Shane Dean
Redatelj: Mike P. Nelson
Scenarist: Alan B. McElroy, Alan B. McElroy
Žanr Filma: Horor, Triler
Trajanje filma: /
Zemlja: Germany
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave