Y: The Last Man Season 1 (2021) TRAILER Filma

Pogledajte prvi službeni trailer za novu, nadolazeću originalnu seriju FX-a temeljenu na hvaljenoj, najprodavanijoj postapokaliptičnoj seriji stripova Briana K. Vaughana i Pie Guerre “Y: The Last Man”.

- Advertisement -

U glavnim ulogama Ben Schnetzer (Warcraft, The Thief Book), Olivia Thirlby (Dredd, Juno), Diane Lane (Let Let Go) i Ashley Romans (NOS4A2), serija FX se odvija u postapokaliptičnoj Americi gdje se događa globalni kataklizmični događaj koji je desetkovao svakog sisavca s Y kromosomom, uključujući sve muškarce.

Dok je preživjeloj ženskoj populaciji ostavljeno da uspostavi mir na kaotičnom planetu, Yorick Brown (ovdje ga glumi Schnetzer), u nakaznoj sudbini, otkriva da je posljednji čovjek na Zemlji. Pa, on i njegov ljubimac kapucinski majmun “Ampersand” posljednji su Y ljudi.

Y: The Last Man Season 1 Episode 1 od Septembra, 2021

Tv Series Radnja ukratko:

Drama temeljena na hvaljenoj seriji DC Comicsa Briana K. Vaughana i Pie Guerra, Y: Posljednji čovjek prelazi post-apokaliptični svijet u kojem kataklizmični događaj desetkuje svakog sisavca s Y kromosomom, ali samo za jednog čovjeka cisgendera i njegovog majmuna ljubimca . Serija prati preživjele u ovom novom svijetu koji se bore sa svojim naporima da obnove izgubljeno i priliku da sagrade nešto bolje.

Tv Series Detalji:
Glavne uloge Glumci: Ben Schnetzer, Olivia Thirlby, Diane Lane, Ashley Romans, Diana Bang, Juliana Canfield, Marin Ireland, Amber Tamblyn, Paul Gross, Elliot Fletcher
Kreator: Louise Friedberg (premiere episode)
Žanr: Akcija, Avantura, Drama, Tv Series
Trajanje: /
Zemlja: USA
Objavio: IMDB

Y: The Last Man Trailer Tv Series:

- Advertisement -

Povezani Članci

Najnoviji članci

Pročitajte jos...