Sunday, June 16, 2024

Yellowjackets Season 1 (2021) TRAILER Serije

Share

- Advertisement -

Pogledajte službeni trailer za novu Showtime seriju “Yellowjackets”, u kojoj glume Melanie Lynskey (Castle Rock), Juliette Lewis (Tajne i laži), Christina Ricci (Z: Početak svega) i Tawny Cypress (Heroji) kao četiri bivša nogometna suigrača iz srednje škole koji se ponovno okupljaju nakon 25 godina razdvojenosti. Čini se da se nisu vidjeli otkad su doživjeli stravičan događaj koji je promijenio život, a koji je uključivao užasnu zrakoplovnu nesreću.

U ovom trileru o psihološkom misterioznom preživljavanju, koji su osmislili i izvršili producenti Ashley Lyle i Bart Nickerson (Narcos), priča se temelji na timu srednjoškolskih nogometašica za koje se pretpostavlja da su mrtve nakon što su preživjele zrakoplovnu nesreću u snježnoj divljini. Činjenica da su samo četiri djevojke iz nje izašle žive nakon mjeseci života u divljini ostaje misterij. To je tajna koju su četiri preživjele žene čuvale gotovo 25 godina. No, kad se dogodi nešto što prijeti razotkrivanjem misterije, četiri žene moraju se ponovno ujediniti kako bi potvrdile svoj pakt ili se suočile s posljedicama.

Iako su djelomično ispričane kroz flešbekove, glumice koje igraju četiri glavna lika u tinejdžerskim godinama su Sophie Nelisse (The Kid Detective), Jasmin Savoy Brown (The Leftovers), Sammi Hanratty (Shameless) i Sophie Thatcher (Prospect).

Premijernu epizodu serije Showtime režira priznata filmašica Karyn Kusama, čiji su zaslužni filmovi “Poziv”, “Jenniferino tijelo” i “Razarač”.

Yellowjackets Season 1 Episode 1 od Novembra, 2021

Tv Series Radnja ukratko:

Epska priča o opstanku, psihološka horor priča i drama o punoljetstvu, YELLOWJACKETS je saga o timu iznimno talentiranih nogometašica srednjih škola koje postaju (ne) sretne preživjele avionske nesreće duboko u zabačenoj sjevernoj divljini . Serija bilježi njihovo podrijetlo od kompliciranog, ali uspješnog tima do divljih klanova, a istovremeno prati živote koje su pokušali sastaviti gotovo 25 godina kasnije, dokazujući da prošlost zapravo nije prošlost i da je ono što je počelo u pustinji daleko s kraja.

Tv Series Detalji:
Glavne uloge Glumci: Melanie Lynskey, Juliette Lewis, Christina Ricci, Tawny Cypress, Sophie Nelisse, Jasmin Savoy Brown, Sammi Hanratty, Sophie Thatcher, Ella Purnell, Steven Krueger, Amy Okuda
Kreator: Ashley Lyle, Bart Nickerson
Žanr: Drama, Tv Series
Trajanje: /
Zemlja: USA
Objavio: IMDB

Yellowjackets (2021) Official Trailer #2

Yellowjackets Trailer Tv Series:

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave