Friday, April 16, 2021

Yesterday (2019) Trailer Filma

U kinima od Juni 2019. Godine
Naziv: Yesterday (2019)

Žanr FilmaKomedija, Fantazija, Muzika
Redatelj: Danny Boyle
Scenarist: Jack Barth, Richard Curtis
Glavne Uloge: Himesh Patel, Lily James, Kate McKinnon, Joel Fry, Ana de Armas, Lamorne Morris, Sophia Di Martino, James Corden, Ed Sheeran …
Radnja Filma: Jučer su svi znali Beatlese. Danas se samo Jack sjeća njihovih pjesama. Uskoro će postati velika stvar. Od Oscarom nagrađenog redatelja Dannyja Boylea i Richarda Curtisa, scenarista nominiranog za Oscara Four Weddingsa i Funeral, Love Actually i Notting Hill, dolazi rock-n-roll komedija o muzici, snovima, prijateljstvu, i dug i krivudav put koji vodi do ljubavi života.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Jack Malik (Himesh Patel) bori se za kantautora u malom Engleskom primorskom gradiću čiji snovi o slavi brzo blijede, unatoč žestokoj predanosti i podršci najboljeg prijatelja iz djetinjstva, Ellie (Lily James). Onda, nakon najave autobusa tokom misterioznog globalnog zamračenja, Jack probudi da otkrije da The Beatlesi nikada nisu postojali … i on se našao s vrlo kompliciranim problemom.

Izvodeći pjesme najvećeg benda u povijesti svijeta iako ih nikad nije čuo. Uz malu pomoć američkog agenta Debra (Kate McKinnon), Jackova slava eksplodira. Ali kako njegova slava raste, riskira da izgubi Ellie – osobu koja je uvijek vjerovala u njega. S vratima između njegova starog života i njegovog novog zatvaranja. Jack će se morati vratiti tamo gdje je nekad pripadao i dokazati da sve što trebate je ljubav.

IMDB i Trailer Filma Yesterday:

Borat Supplemental Reportings (2021) Trailer Filma

Amazon je objavio službeni trailer za novi, nadolazeći komedijski specijalni "Borat Supplemental Reportings", koji...

Hitman’s Wife’s Bodyguard (2021) Trailer Filma

Pogledajte prvu službenu najavu za "Hitman's Wife's Bodyguard", nadolazeći nastavak hit akcijske-kriminalne komedije iz...

Batman: The Long Halloween, Part One (2021) Trailer Filma

Pogledajte službeni trailer za "Batman: The Long Halloween, Part One", novi, nadolazeći DC animirani...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU